Godmorgon.
Tisdag idag och det innebär lektioner ikväll och givetvis ska vi ha hoppning... pust! Nej, men det ska bli jättekul såklart och jag har lite roliga idéer faktiskt.
 
Min gårdag... Jobbade nästan precis hela dagen då jag tog över lektionerna för en annan ridlärare som ville vara lite ledig, plus mina timmar då. Har tagit hennes schema halva veckan så jag har en del att göra, på lördag har jag bokat in en lugn förmiddag - den motiverar mig nu lite extra! Haha, tänk som jag saknat att säga så. Känslan av att ha gjort sig förtjänt av lite ledighet liksom...
 
Jag hann med det mesta jag ville göra iaf, men det var mycket fokus på Fonzie med på att han måste röra sig såpass mycket och så. Han går i hagen en hel del och dessutom rör han sig minst 30 minuter morgon och kväll. Igår släppte jag honom faktiskt efter alla lektioner i lilla ridhuset då jag släpade med honom i skritten, men då tände han till och travade så fint igen så. Dessutom såg svullnaden bättre ut och sårkanterna såg liksom renare ut efteråt. Jösses vad jag tycker om den hästen. Svårt att ha tre sådanna hästar som matchar mig så som dom gör, på olika sätt men ändå samma. 
 
Vilket fall, idag ska jag åka och släppa ut hästarna tidigt igen så jag hinner få saker gjort tills jag börjar. Sedan blir det lite jobb, hinna rida två, mer jobb och sådär. Ni vet hur det är ;) Pyssel i stallet kan man aldrig få för mycket av!
 JenniferDressage.se

http://www.jenniferdressage.se

Låter som du har minst sagt fullt upp! Kul :D Förstår precis vad du menar, saknar också att känna mig "förtjänt" av "ledighet", kan ju knappt säga ledighet men du fattar nog vad jag menar. Är det nåt särskilt som hjälpt dig så att du orkar göra mer nu? Väldigt roligt för dig i alla fall <3 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >