Måndag.
Godmorgon!
Jag är vaken för att åka till stallet och jobba, jag har en riktig monstervecka framför mig då jag hoppat in åt en annan ridlärare... Det blir helt klart tufft, men vad gör man inte? Jag älskar detta och dessutom får jag en anledning att gå upp redan nu och åka och påbörja att ta hand om mina djur innan jobbet. Tycker om att släppa ut dom tidigt och låta dom äta frukost ute så de får ett par extra timmar i hagen :)
 
Fonzie var sämre igår när jag kom från tävlingen, han var så öm och svullen stackarn! Var ute och gick med honom och lät han jogga lätt på linan och då började det droppa lite blod igen så hoppas på att det helt enkelt behövde gå upp lite i såren igen. Han får mycket beröm i stallet iaf över att han sköter sig så bra! Det har han verkligen gjort tycker jag!
 
När jag kom tillbaka till stallet igår satte jag igång med att tvätta, hänga på tork och putsa allt som var blött och smutsigt. Gjorde Sheeba extra fin också, vilket hon var väldigt nöjd över. Hon tyckte helt klart det var värt att springa fint då ;)
 
Men nu ska jag rör på mig så hörs vi senare!
 
 JenniferDressage.se

http://www.jenniferdressage.se/

Vad underbart att börja dagen i stallet! :D Det bästa som finns. DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >