Onsdag.
Godmorgon.
Jag är vaken, igen höll jag på att säga men det är snarare fortfarande... Men måste man till stallet så måste man, vill hemskt gärna hinna dit och gå en promenad med Fonzie först. Hans svullnad håller sig nere när han rör mer på sig. Tycker faktiskt inte det blir så mycket bättre när han går i hagen utan han behöver komma ut och gå!
Fonzie är verkligen så snäll, han har skött sig över all förväntan i nya stallet! Han är omringad av ston i hagarna bredvid och jag trodde väl inte att det skulle vara några problem men att han föltuggar med ett sto som trycker upp bakdelen och brunstar är väl kanske lite väl bebisaktigt beteende ;) 
 
Idag ska jag först pyssla om mina hästar och släppa ut dom extra tidigt så de får lite extra tid i hagen... Sedan ska jag jobba, träna, rida Sheeba, pyssla om Fonzie och allt som hör till. Senare i eftermiddag ska jag jobba ett par timmar till i fritidsgården, ska sätta mig och göra en planering till barnen och en liten tävling till dom. Ni förstår kanske att jag gör lite allt möjligt där på Borås ridhus?! ;)
Förövrigt fick jag beröm för hur jag la upp mina hopplektioner igår av föräldrarna till barnen som red, och jag blev verkligen så glad! Speciellt eftersom jag är så ny på detta och fortfarande hittar mitt sätt och lär mig allt kring detta... Att ha en privatlektion för en ryttare på sin egna häst, kontra 10 ridskoleryttare på ridskolans ponnysar kan bli tufft ibland! Det är en utmaning, men en fantastiskt rolig sådan - älskar det verkligen! Jag är dessutom jätte sugen på att börja hoppa igen, har tillochmed kikat in lite hoppsadlar faktiskt, men det går ju inte... jag inser själv att det är lite över min gräns faktiskt, åtminstone för vad som är okej i efterhand. Jaja, jag får fokusera på det jag kan göra istället för det jag inte kan göra, det blir mycket roligare då!
 Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

http://mariaanderzon.se/

Vilken snygging du har! DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >