Stupar i säng...
En dag kvar sedan återgår mitt liv till det litemer normala igen... Detta var såklart lite väl mycket för mig egentligen, men klart man vill hjälpa till och en extra krona på kontot sedan gör ju inget när man har häst, ni vet säkert hur det är ;)
 
Vilket fall så har jag varit väldigt effektiv idag och hunnit med allt jag skulle göra, blev ett något stressat pass på Goodie dock och han var inte överförtjust. Jag bokade nu in två träningar för Sylvia denna veckan för jag behöver ha hjälp med ett mjukgörande och ett programridningspass innan jag känner mig litemer upplagd för tävling i helgen...
 
Har iaf haft en bra dag i stallet men är minst sagt trött nu, det är dock bara en dag kvar.
 
Hade en jättehärlig kväll i stallet, pysslade om alla tre hästarna. Var ute och gick en lång tur med Fonzie och när jag kom hem så myste jag med Sheeba i boxen som låg så fint och sov i sin kvällsmat. När hon blev hungrig kunde hon lätt ta ett litet strå samtigt som hon kunde sova sekunden efter igen ;) Hon verkar verkligen tycka om sin box iaf, hagen tycker hon är bra att använda till att springa i. Men tanken är att hon ska få en hagkompis så då tror jag hon kommer hålla sig lugn!
Var iaf hemskt mysigt att se henne ligga i sin box och både jag och Lucky kunde smyga in jämte henne, varpå Sheeba la sitt fina lilla huvud i min famn och lät mig hjälpa till att hålla upp det! Satt med henne en lång stund och njöt lite extra innan jag valde att åka hem, ska snart dit igen nämligen.
Så dags att försöka sova lite, natti natti.
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >