Tävlingsdags!
Godmorgon!
Jag har sagt ett tag nu att det snart kommer lugna sig för mig, och eftersom det är det jag gått occh trott så har jag lyckats boka in allt tills nu "när det skulle lugna sig" ;) Men det blir snart bättre!
Jag han inte med allt jag tänkt igår ändå, men som tur är har jag några timmar på mig nu... Vet dock hur det är när man tävlat så jag misstänker att jag får försöka rida Goodie nu på förmiddagen.
Fonzie har skött sig så himla bra i nya stallet, han har f¨tt mycket beröm för sitt uppförande även om han var lite ledsen över att bli själv stundtals. Det som är bra i Borås ridhus med är att det är alltid något eller någon som är igång så det finns alltid något att kika på.
Försöke spola rent hans sår och sådär, det ser ju inte så kul ut när det rinner på insidan av benen direkt. Vill inte att det drar till sig flugor heller så, han stod även då som ett ljus. Vi han också med två promenader, vilket veterinären ordinerat. Så nu har han kikat in två av tre ridhus och alla hästar, stall, hagar och tillochmed tävlingsstallet. Trodde han kanske skulle tända till litegrann med tanke på alla hästar och sådär men inte då...
Just det, igår var dagen kommen för att ge penicilin för första gången sedan olyckan förra gången jag gjorde det och Dino fick en penicilinchock och jag hamnade på sjukhus. Men eftersom Fonzie var så snäll så åkte inte kanylen ut ens lite så det gick bra, trots min skakande kropp! Jag hatar nålar och framförallt att sticka andra, och Dino gjorde ju det inte bättre genom att vara fullkomligt omöjlig att få kanylen att sitta kvar på. Usch vad fruktansvärt det var...
Goodie fick faktiskt komma ut med mig igår och galoppera lite, en väldigt kort sväng men ändå... Det fick jag sota för hela kvällen igår, hela natten och idag. Goodie och hans plötsliga påhitt, suck! Men vi hade iaf kul och han har verkligen förtjänat en tur ute.
Sheeba fick testa på paddocken en sväng och var faktiskt mycket lugnare igen, bästa Emma passade på att föreviga oss på bild också så det blir kul att se. Red en liten stund bara då jag inte ville ge henne någonsomhelst träningsvärk eller så utan bara rasta kroppen och knoppen lite. Hon var duktig! :)
 
Men nu ska jag komma igång med stallet så jag hinner göra det mesta innan vi åker!
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >