Torsdag.
Godmorgon!
 
Med lite hjälp och mycket beslutsamhet så... är jag uppe! ;)
Jag mår fortfarande inte helt bra, är ganska säker på att det är kroppens sätt att säga ifrån att det är lite för mycket på en och samma gång nu och till viss del håller jag med faktiskt.. Men det går bra.
Dessutom satt jag och klippte Goodies ben igår varpå han slår upp sitt ben och träffar med knät i min tinning och jag har haft sådan enorm huvudvärk sedan dess, men även detta går ju över. Det kändes mest lite onödigt...
 
Jag ska först nu åka och släppa ut hästarna, sedan ska jag rida en ny häst... Det kan hända att ni får se mer av den här längre fram, det beror på lite. Men ni kommer isåfall tycka om den väldigt mycket iaf, tro mig! Efter det ska jag rida Sheeba, Goodie och hopphästen som står hos oss för lite extra träning. Den har gått så bra det senaste, jag tycker verkligen om den hästen och man blir så glad av att tänkta tillbaka på resan han och hans ryttare gjort... Nu får vi hoppas de presterar lika bra och ännu bättre på tävlingsbanorna framöver!
 
Jag måste hinna med att packa ner lite saker, klippa klart Goodie, tvätta Fonzie igen, fixa en box och dessutom hinna jobba... Jag behöver anställa en hästskötare eller två snart, haha ;)
 
 
 Amanda Jona [SPONTAN]

http://spontan.blogg.se

Hoppas du får må bättre snart, kram på dig! DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >