Trött och orolig...
Jag tror min kropp och hjärna sa upp sig idag, den har nämligen sorterat bort precis allting jag har tänkt jag ska göra... Den var trött innan, men efter att jag kom till stallet tidigt imorse och såg min älskade Fonzie så kändes det som att min kropp bara la ner. Usch vad orolig jag är över honom! Vill att klockan blir åtta så jag kan ringa och fråga hur det går med honom. Sällan har jag tyckt att det varit så jobbigt att lämna ifrån mig min häst på klinik, men idag var det tufft....
Jag började jobba klockan 8, var i stallet ca 06.30 efter noll sömn, jobbade till strax efter 11 då jag fick lasta direkt och åka med Fonzie, var hemma igen 15,57 typ och började jobba 16.00 igen... Ni förstår kanske att jag är lite mör nu. Ska tillägga att jag inte ens hunnit mocka då, så min dag fick prioriteras om lite.
Men jag var hemma lagom till 10 iaf ;)
 
Imorgon är det lite lugnare med endast några timmars jobb på eftermiddagen så då ska jag försöka hinna med allt jag velat göra i över en vecka i stallet, städa iordning mina grejer och i skåpen, klippa klart Goodie, träna, lämna in mina stövlar på lagning osv.
 
Men nu ska jag försöka sova lite!
 
 Jenny

Oj nämen fy ! Håller tummarna att han snart blir bra och får komma hem igen!
kram DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >