Varför hingstar?
Varför vill du ha honom som hingst, och varför kastrerar du? Genuin fråga från en som aldrig stött på hingst någonsin :)
 
Jag gillar hingstar helt enkelt, jag gillar deras attityd och deras inställning. Oftast tycker de automatiskt om att visa upp sig och har en helt annan power än många valacker... Så är det bara :) Det är helt enkelt så att de har alltdetdär lite gratis som vi dressyrryttare uppskattar ;)
Sedan tycker jag om Fonzie som han är nu, han är ganska lagom av allt och jag tycker inte han blivit hingstig än annat än möjligen när han ser fina ston i hagen då. Då kan han segla iväg lite...
Anledningen att jag gör det nu är mest praktisk faktiskt, det är lättare att ha dom som valacker och det skulle ändå göras. Sedan ska han faktiskt byta stall och då kan hingstar ibland plötsligt bli väldigt jobbiga bara av miljöombytet. Sedan är det ju mer jobb och man måste vara lite steget före i allt man gör så självklart är det inte alltid bara lätt, men jag ser egentligen inte den biten som ett direkt problem och det är kanske där som skiljer sig lite från ryttare till ryttare :)
 
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >