Vinst!!
Vi vann!! Jag och Sheeba vann faktiskt våran första riktiga tävling! 
 
Trots att det strulade rejält för mig idag var Länghem väldigt snälla och hjälpte mig att lösa allting, blev så himla fint bemött faktiskt! Trots att jag var rejält stressad när jag kom fram då min dator och mobil inte uppdaterat startlistorna... Men vi lyckades uppenbarligen ladda om, och som vi gjorde det! 
 
Jag blev så oerhört glad när jag fick poängen idag, inte för att det är avgörande egentligen men vi har ridit Pay&ride för denna domaren innan och haft betydligt lägre poäng då och det känns alltid helt fantastiskt när man höjer sig ett par nivåer som vi gjort för samma domare! Sheeba är bättre nu, men det ska ju synas från domarbordet också...
Sedan finns det en sak till som gjorde mig glad och väldigt rörd, vi har verkligen kämpat jag och Sheeba. Vi har testat så otroligt många olika vägar och jag har verkligen vänt utochin på mig själv många gånger bara för att jag tror så mycket på att hon kan. Jag tycker så himla mycket om den hästen, men när det känns som att hon brinner under hovarna så är det ibland så himla svårt - en rolig utmaning såklart, men att ge sig ut och tävla som idag när hon varit såhär i två veckor kändes egentligen ganska långt borta en stund. Men jag bestämde mig bara för att ge henne möjligheten att verkligen träna och helt enkelt bara uppmuntra henne extra mycket och det gick ju faktiskt hela vägen... Hon har verkligen ett enormt hjärta denna lilla hästen, satt idag och sneglade på hennes spetsade öron och kände bara hon verkligen älskar dethär! Den biten älskar jag också att uppmuntra och jag märkte hur stolt hon var över sig själv när hon tyckte att hon var duktig :) 
Jag är oerhört glad och tacksam att jag får möjligheten att rida denna hästen, det är verkligen som domaren sa idag - en riktig framtidshäst!
 JenniferDressage.se

http://www.jenniferdressage.se/

Jättestort grattis till er!! Du är så duktig och Sheeba så himla fin :D


Sophie Lundberg

http://sophielundbergs.wix.com/blogg

Gud vad roligt! Grattis :)


Juliette

http://juliettes.nu/

Grattis! :D Det har ni förtjänat


Malin Nilsson

http://doohs.blogg.se/

Grattis så välförtjänt!


Carina

Fantastisk! Stort grattis!!


Åh vad roligt, stort grattis :)


Cissi

Stort grattis!! DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >