God fortsättning!
Godmorgon!
Jag har haft så mycket att göra den senaste tiden så jag har nästan glömt av att bloggen finns ;) Nej, men jag behöver en liten nystart tror jag och jag vet att det kommer snart! Jag har så mycket inspiration till att skriva egenligen men tiden och orken är det som säger stopp... Jag hoppas verkligen det blir bättre snart.
 
Min vecka börjar idag kan man säga med jobb och sådant roligt, ska dock åka till stallet nu idag och börja med att ta ut och motionera hästar. Jag har slagit i mitt ena sittben tror jag så jag får se om det blir någon ridning för min del, igår fick jag stå i lätt sits när jag galopperade för det gjorde så himla ont! Kommer dock inte alls ihåg vad som har hänt så hoppas det bara är något tillfälligt!
 
Annars mår hästarna bra, de har haft några lugna dagar men idag ska alla komma igång så det blir roligt! Ska försöka få med mig någon som kan hjälpa mig med Fonzie så ska jag hoppa upp idag tänkte jag, jag längtar ihjäl mig att få känna på honom igen. Varje gång jag ser honom röra sig så längtar jag och fantiserar om hur han kommer vara om något eller några år...
 
Men nu ska jag röra mig så hörs vi lite senare.
 
 
 Ellen - tävlingsryttare

http://ellenshorselife.blogg.se/

Ja han är verkligen superfin Fonzie. Han är min favorit här på bloggen!


JenniferDressage.se

http://www.jenniferdressage.se/

Fina Fonzie! Vore kul att få se lite bilder när du rider honom också sen :D DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >