Godmorgon.
Godmorgon på er! 
Vad jag har saknat er! Så skönt att känna att man längtar efter att blogga, men jag behövde ändå en liten paus tror jag... Det har varit så mycket av allt det senaste så jag behövde lägga någonting på hyllan några dagar iaf, även om just bloggen var en av de saker jag helst inte hade prioriterat bort. Men nu blev det så!
 
Vad har hänt då?
Jag har sakta börjat sätta igång lilla Fonzie, han ska longeras några dagar och sedan blir det nog någon vecka eller två med lite ridning igen tror jag - äntligen!
Jag har börjat planera lite inför våren, tyvärr är mina planer alldeles för röriga och smått förvirrande än så jag väntar mest på bättre tider innan jag bestämmer mig ;)
Goodie har börjat gå sådär toppenfint igen och har tränat ett pass för Jenny Schreven när hon var här i helgen och igår var vi med på Lucia-showen iklädda ljusslingor! Det blev enormt uppskattat faktiskt och Goodie var lite busig faktiskt, vilket jag älskar :)
 
Idag blir det jobb igen, rida lite lätt, tömköra och sedan träningar. Fullt upp alltså! Men tyckte ni kunde få se ett klipp från showen som Borås lagt upp på sin Instagram, tyvärr får jag inte upp hela filmen än men jag jobbar på det!
Lägg märke till en av kommentarerna på klippet... (alla är fina, men en gör iallafall mig extra stolt!) <3
 
 

Jenny och Goodie inledde julshowen..vackert eller hur?!

Ett filmklipp publicerat av Borås Fältrittklubb (@borasfaltrittklubb) Dec 11, 2016 kl. 10:36 PST
Anonym

Var köpte du de ljusslingorna? Tänkte ha något liknande när jag och min Frieser ska showa på min ridklubbs julshow i helgen.☺


Caroline och unghästen Stina

http://nouw.com/carolinesh%C3%A4stdr%C3%B6m

Fick seriöst rysningar av den filmsnutten: när ni travade in och du hade ett jätteleende på läpparna och Goodies öron var sååå spetsade!


Sandra

Hihi, jag fick också rysningar! =D =D =D Så fina! <3 Hoppas du lyckas få upp hela filmen, jag vill se! DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >