Måndag
Godmorgon.
Jag börjar dagen med att dra mig ur sängen för jag har så mycket att göra idag! Dessutom ska jag jobba några timmar så jag kommer vara slut när jag landar här hemma i soffan igen om sisådär 12 timmar (önsketänkande.. lär säker bli mer än så..)
Jag tänkte börja med att hinna motionera någon häst nu redan innan jag börjar så känns det lite bättre för mig senare, plus att jag hinner ta lunch då också... ;)
 
Alla mina 3 ska få röra på sig och sedan har jag minst två till på min lilla "att-göra-lista" idag, plus att jag behöver planera inför morgondagens teorilektion. Jag har en rolig idé till den, men jag måste se så jag får göra allt också... Jag gissar också att jag kommer få sitta upp på en av ridskolans ponnys idag och rida en sväng, fördelen med att vara så liten som jag är! Helt klart :) Tycker det är jätteroligt att kunna trimma ponnysarna lite och det behövs ibland!
 
Men nu ska jag försöka få i mig lite frukost och se om jag kan få bukt på mitt värkande knä lite, jag är som ni kanske minns inget fan av kylan... Egentligen enbart för hur mycket värre den gör min kropp. Just nu tränar jag dock väldigt mycket och det har märkts denna höst/vinter, men dessa omslag som är just nu hos oss är döden för mig ändå tyvärr. Jaja, man ska inte klaga, det kunde faktiskt varit värre!
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >