Mitt alldeles egna ögongodis...
Jag måste bara få dela med mig av min känsla jag hade igår när jag la på sadeln igen och gick in i ridhuset för att longera och greja med denna hästen.... Alltså... WOW! 
Det finns ju inga som helst garantier när det kommer till hästar och framförallt såhär unga hästar, men denna hästen kan ju vara hästen jag aldrig trodde jag skulle få eller kunna äga.
Jag älskar allt med den hästen (utom möjligtvis att han är aningens bortskämd... ;) ) hans inställning, lättheten, modellen, gångarterna... Dessutom är han både väldigt vacker, social och lite busig. Åh vad lycklig jag var när jag stod i ridhuset igår och bara njöt, flera gånger gick det små rysningar genom kroppen när jag tänkte på att han faktiskt är bara min. Det är en häftig känsla för en person som mig som aldrig skulle ha råd att köpa en häst i denna kaliber i en mer "normal" (för modligen inte ens som treåring..) ålder, utan jag får snällt chansa med ett föl och använda mina kunskaper jag har där och försöka hitta ett litet fynd. För även riktigt, riktigt fina föl springer ju iväg i priserna idag. Men här hade jag tur kan jag säga, och det slår mig verkligen varje gång han visar sig från denna sidan. Då ska tilläggas att än sålänge ser man ju bara talangen de har eller kanske inte har, men den känns ganska gränslös på denna hästen... Sååå, känn ingen press Fonzie! 
Lite av ett lyckopiller dendär Fonzie alltså...Satilaryttaren.se

http://satilaryttaren.se

Jag förstår vad du menar, han är gudomligt vacker! Det ska bli så roligt att följa er. Har du skrivit dina närmare mål med honom? :)


JenniferDressage.se

http://www.jenniferdressage.se/

Han är verkligen fin, på alla sätt och vis. 😃 Så kul för dig att du hittat ett sånt guldkorn till häst! Jag längtar tills jag har råd att ha en till häst och allra helst kunna köpa en egen unghäst 😍 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >