Onsdag...
Jag är helt slut! Men idag har jag inget val när det kommer till att sova igen mig lite på förmiddagen, jag har nämligen en tid att passa så det är bara att gilla läget!
 
Teorilektionen igår gick toppen, jag är så glad att alla verkade tycka om den och upplägget. Alla barnen fick säga ett ord eller någonting de tog med sig eller lärde sig från "clinicen" och i det stora hela handlade det om beröm, kroppspråk, att se tillbaka till sig själv som ryttare och liknande saker... Det kikade in ett gäng med föräldrar också faktiskt så det blev ganska mycket folk tillslut - kul!
 
I övrigt red jag... 7 hästar igår! Haha hur han jag ens med det undrar ni? Med tanke på att det är tusen andra saker som ska hinnas med runt omkring och dessutom jobbade ju jag i ett par timmar också... Jo, det stavas på ett enda sätt - Erika. Denna människan träffade ju jag för första gången för mindre än ett år sedan när Goodie flyttade in i stallet, men ändå känns det som att vi känt varandra mycket längre. Vi hjälper varandra med allt, och jag är så glad att jag har henne där... Kan dock tycka att hon fått hjälpa mig väl mycket nu medans jag fortsätter att öva mig på att säga nej till mer jobb och sådär ;)
Jag hanterar verkligen stress så otroligt mycket sämre sedan jag fått mina sömnproblem och i perioder som just nu när det är mycket av allt så är det ganska skönt att ha en person som ser detta utan att jag behöver säga något och överraskar med extra hjälp utan att jag ens ber om det <3
Jag har också haft äran att trimma Erikas häst en del det senaste (en väldigt fin hopphäst) och jag jobbar vidare på att smyga in henne på dressyrbanorna framöver då hon rör sig bättre än många dressyrhästar... Häftigt tycker jag!
 
Men alla hästarna gick bra och jag kände mig faktiskt knappt trött när jag satt upp på sista, betyder det att jag börjar bli van? Isåfall behöver jag se mig om ett annat upplägg i mitt liv tror jag ;)
 
Men nu ska jag röra på mig, eftersom jag ska iväg idag och inte vet hur lång tid det tar så vet inte jag om det blir någon ridning alls idag för min del. Jobbar ju också i eftermiddag så vi får se, tänkte faktiskt komma hem direkt efter jobbet idag dessutom så jag får lite tid att greja här hemma också och se Johan en stund... Det kan ju vara trevligt ibland också att få någon form av kvalitetstid med honom kanske?! ;)
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >