Tisdag
Godmorgon.
 
I vanlig ordning var jag alldeles för sen hem igår, jag måste nog göra något åt detdär snart faktiskt... Måste ha ett bättre upplägg på dagarna helt klart!
Hann iaf med att rida en del, hann också med att hänga lite löst en gång ;) Men jag satt kvar denna gången och jag kände att det var pågång så jag var ändå lite förberedd faktiskt på att det skulle komma. Hästen jag red blir ibland väldigt möteskygg och dessutom blev hon lite sur när jag bad henne fortsätta jobba direkt efter hennes lilla utbrott. Men vi löste det snabbt och smidigt och sedan blev det också mycket bättre! En riktigt trevlig ponny med en hel del nerv, som jag tror kommer kunna bli riktigt bra :)
Hade två ponnysar till, varav den sista satt jag också upp och kände på och insåg att den utvecklats väldigt mycket sedan sist! En del kvar, men grunden är så mycket bättre - kul! Det är så roligt att följa flitiga ekipage på detta sätt och dessutom kunna vara med att känna av själv ibland är guld värt!
 
Idag ska jag jogga alla 3 hästarna har jag tänkt, det eller kanske julpynta hemma... tro det eller ej, men jag har verkligen inte hunnit med det än och det är ju inte särskilt långt kvar till julafton nu så det kanske börjar bli dags?
 
Förövrigt har jag försökt ladda upp filmen från i söndags, men Youtube fortsätter tyvärr att blocka den så det ser mörkt ut... Uppehovsrätten när det kommer till musiken, inte för att det är så att jag skulle gå in på det klippet för att lyssna på just den låten men jaja.
Ska försöka få upp den på Instagram iaf!
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >