Gina Tricot Grand Prix
Vi räknar ner...
Det är nu bara litemer än en månad kvar till en av Borås fantastiska tävlingar Gina tricot grand prix!
Personligen har jag faktiskt varit där och kikat eller hjälpt till i alla år hittills, trots att det då "bara" varit hoppklasser (vilket jag tycker är jättekul att se, speciellt när dessa proffsryttare styr runt på sina spänstiga hästar.. tycker också om att drömma mig bort när jag ser en hopphäst som jag hade kunnat tänka mig att skola om, haha!) men iår är det dags! Äntligen har det blivit lite dressyr också och detta som en inbjudanstävling med speciellt utvalda ekipage. Nu när jag själv också står på anläggningen ska det bli extra roligt!
 
Vad jag förstått det som så är två av mina favoritbloggare inbjudna till detta event och jag tror båda har tackat ja?! Young riderna är iallafall klara men kanske inte U25? Ja, vilket fall så är det säkerligen många av er som känner igen dessa namn och redan följer dom - Lina Dolk och Nina Rademaekers, det ska verkligen bli jättekul att se dessa ekipage live. Ännu en anledning att bo i stallet under denna veckan, som förövrigt är 7- 13 Mars. Skriv upp det på en gång och boka in detta så ni kan komma hit och kika, det lär bli fantastiskt roligt att kika på, både dressyren och hoppningen där det står en hel del fina prispengar på spel!
 
Förutom Lina, Nina och ett par U25 ryttare till så är de andra dressyrryttarna soms ka dit dessa:
 
Charlotte Haid-Bondergaard
Per Sandgaard
Johanna Due Boje
Jeanna Högberg
Mads Hendeliowitz
Emelie Brolin
YR
Emelie Aldenfalk
Beatrice Ivarsson
Sofie Andersson
Victoria Appleyard
Lina Dolk
Isabella Tovek
 
Så många fantastiskt duktiga ryttare, finns inte en enda som jag inte vill spana in lite extra. Dessutom flera som jag både tränat för och tävlat mot så det gör det hela lite extra spännande!
 
Men till den stora frågan nu då, ska ni dit och kika något? 10-12 mars går dressyr, och självklart bara måste ni komma till våran "lilla" klubb och kika" :)
Vi ses där!
 
 Jennifer

http://www.jenniferdahl.se

Lite för långt att åka för mig tyvärr. Väldigt roligt att det blir dressyr där också i år :) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >