Godmorgon!
Jag sitter just nu och försöker pilla i mig lite frukost, det är inte helt lätt när man har ett helt huvud som värker varje gång man öppnar munnen eller försöker svälja... Piggelinen går dock bra även nu! Vilken räddare i nöden det varit för mig under dessa veckor. Men nu är jag faktiskt också påväg till vårdcentralen för att ta lite prover så hoppas det visar något som går att få medicin för så jag slipper dethär snabbt!
Annars har jag bokat in lunch med mamma och Johan i stallet senare idag, fantastiskt att kunna åka dit och äta god mat innan jag går ner och rider. Dessutom får jag ju umgås lite med både familj och vänner :)
Efter detta ska jag rida Goodie, som hade skött sig väldigt bra igår! Carro skrev att han var underbar, så det är nog inte bara jag som inbillar mig att han känns fin... Han är faktiskt väldigt fin just nu, hoppas det håller i sig så blir det nog väldigt bra!
Efter Goodie blir det att åka till andra stallet och ta hand om de två små busfröna! Fonzie fick komma ut igår igen då det frusit i hagarna, men idag ska jag lägga om såret igen så får vi väl se om det blir en omgång till med bandage eller hur det verkar. Hoppas att han kanske slipper :)
Sedan ska jag också ta in och tömköra busan lite, hon har visserligen inte fått på sin sko än men vi börjar lite smått ändå. Hon ömmade inte längre igår så... Men vi håller oss till ridhuset tills vidare!
 
Men nu ska jag röra på mig, vi hörs lite senare.
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >