Lördag!
Godmorgon allihopa.
Nu tror jag faktiskt det börjar vända påriktigt för mig för idag känner jag mig nästan helt frisk, inte riktigt borta men det är pågång!
Alltså vad magisk min häst är just nu, jag vet att jag är partisk såklart - det får man vara! Men jag har aldrig suttit på en häst någonsin som är så mjuk att rida som Goodie är, igår slog det mig extra när allting också bara fungerade. Han är visserligen inte den mest spektakulära gångartshästen, men jag har hundra gånger hellre en häst som ger en mjuk och härlig känsla än en som  blir stark och bitig bara för att den rör sig enormt...Då ligger väl dock oftast felet hos ryttaren istället för hästen ändå men, ja det finns väl undantag i allt.
Jag satte faktiskt på mig mina sporrar igår, första gången på snart 5 månader. Bara för att träna lite reaktioner och som han taggade till av det, jag älskar att känna att man lägger till skänkeln och hästen nästan sprätter till under en. Det är så du tränar upp riktigt fina samlade gångarter och gör extra fina övergångar och uttrycksfulla rörelser, det är så man får hästen att utvecklas. Varje gång han tar i extra mycket när jag ber om det så får han beröm och som ni vet så älskar min häst att få beröm och tar alltid i lite extra då, alltså jag älskar den hästen! Han kan lätt få mig att bli på bra humör även på den allra tuffaste dagen, jag förstår varför jag tar mig i kragen de dagar som är tunga och ändå hoppar upp och rider. När jag kliver av så är min kropp i ett riktigt lyckorus...
Tänk vad fantastiskt att jag fick möjligheten att köpa tillbaka Goodie, det var nog det absolut bästa som kunde hända mig faktiskt och just vid det läget också! Det var litegrann meningen tror jag :)
 
Tog givetvis hand om de två andra busungarna också, dom är ganska pigga båda två. Trots att de är ute och busar så mycket som de är, äter och solar hela dagarna med lite bus emellan. Sedan kommer de in och sover ett par timmar för att sedan gå ut och busa lite till... Ja, ibland har de ju mig som kommer och stör dom i någon timma för att greja lite såklart, hemsk människa är jag ;) Nej, jag tror båda två uppskattar det faktiskt för de båda möter alltid upp mig såfort jag kommer till hagen, så helt hemsk kan jag nog inte vara ändå.
 
Idag då?
Jag har lite planer på att försöka fjäska in mig så jag kan få jogga omkring lite inne i stora ridhuset idag. Trots att de byggt upp tävlingsbanan inför morgondagens dressyrtävling!
Kan ju inte bli bättre att man får sådanna möjligheter på hemmaplan att träna, trots att Goodie är en ganska van tävlingshäst så kan man aldrig träna för mycket på att få liknande situationer som tävling. Dock brukar Goodie märka skillnaden när jag knoppar så... och riktigt så långt tänker jag inte gå idag! ;)
Sheeba ska tömköras lite och Fonzie ska få pyssla om sitt ben, eller jag pysslar om det givetvis - han tittar väl på som vanligt.
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >