Lottar ut 2 biljetter till en clinic med Helena Reje!
Sista chansen idag!
 
 
Den 20 Mars kommer Helena och hennes team befinna sig på Vällingby ridcenter för att ha en clinic och jag har fått äran att lotta ut två stycken biljetter till en person här på min blogg!
 
Clinicen kommer att rikta sig till den såkallade "vanliga" ryttaren för att alla ska kunna ta del av tipsen och som en inspiration att fortsätta utvecklas som ekipage. Mest fokus kommer ligga på grundridningen.
Helena kommer visa upp 3 ekipage som är hennes elever där hon kommer visa lite kring hur hon tänker med problemlösning, upplägg mm.
Lite musik och en liten överraskningsmoment kommer att vara med för att få lite bra stämning i lokalen... :)
Det kommer finnas möjlighet att köpa fika och det kommer också finnas en del roliga utställare på plats!
 
Så vill du gå på denna clinic och också bjuda med dig en kompis eller kanske familjemedlem? Kommentera här med namn och mailadress så väljer jag ut en lycklig vinnare den 5 Mars!
Lycka till allihopa och rid fint!
 
 Katarina

Åh det här skulle jag vilka bjuda med "min" hästägare på som tack för att jag får rida hennes fina hästar med sånt förtroende! 😀


Cissi

Åhh det skulle jag vilja ta med min mamma på! :)


Jeanette

Den 20 mars är min födelsedag och bättre dag än att få gå på detta inspirerande evenemang kanske man väl inte få 😀. Skulle ta med mig en god vän och bara må gott till fullo 😀


Caroline

Åh detta skulle jag inte vilja missa, kan aldrig få för mycket tänk om grundridning till min 5åring 😃😍


Malin

Skulle absolut ta med min kompis Sandra till detta då hon både lever, arbetar och älskar hästar.


Jerry Stake

En hästtokig fru med dotter skulle tycka att det är årets bästa present och säkert sprida den lyckan inom familjen för en lång tid framåt. Häftigt!!


Gunilla

Åh, det skulle vara så roligt att gå på clinic.
Åka till Stockholm, träffa och ta med Linda, (som för 14 år sedan var nere hos mig i Linköping och red på min dåvarande underbara fullblodsvalack).
Ge oss tid för varandra samt boosta upp oss inför kommande säsong med vår ridning på olika håll ;)


Michelle

Jag skulle vilja ta med min mamma. Hon ställer alltid upp och har följt med mig varje morgon innan skola och jobb för att ta hand om min skadade häst. Skulle vilja vissa min uppskattning för henne lite även om jag aldrig kunna gott göra för allt hon gör för mig. Skulle vara roligt att gå på clinic för att få lite inspiration:)


Michelle

Jag skulle vilja ta med min mamma. Hon ställer alltid upp och har följt med mig varje morgon innan skola och jobb för att ta hand om min skadade häst. Skulle vilja vissa min uppskattning för henne lite även om jag aldrig kunna gott göra för allt hon gör för mig. Skulle vara roligt att gå på clinic för att få lite inspiration:)


Michelle

Jag skulle vilja ta med min mamma. Hon ställer alltid upp och har följt med mig varje morgon innan skola och jobb för att ta hand om min skadade häst. Skulle vilja vissa min uppskattning för henne lite även om jag aldrig kunna gott göra för allt hon gör för mig. Skulle vara roligt att gå på clinic och få inspiration.


Katarina

http://saganomensaga.blogg.se

Jag skulle vilja ta med min kollega, hon har precis köpt en ny (dressyr) häst och jag skulle tacksamt ta emot lite inspiration till min ridning också :)


Caroline

Det här skulle jag vilja bjuda med min fantastiska stallkompis på som tack för att hon ställt upp varje vecka som uterittskompis åt min unghäst så han inte ska bli ängslig utan kompisar i skogen 😀💕


Vanessa

Jag skulle vilja bjuda med min mamma. Hon ville gå på en clinic tidigare i år men hade inte råd. Så henne skulle jag gärna bjuda med :) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >