Måndag!
Jag har antingen den värsta eller kanske bästa veckan framför mig nu, jag vill verkligen tro och hoppas på det sistnämnda och "tyvärr" gör jag nog mest det... Så jag kommer bli oerhört besviken om det inte är bättre med Goodies senskada imorgon! Jag kan absolut gå med på att det tar ett par veckor till innan vi är i full träning, eller det räknar jag ju med men jag vill så mycket att det ska ha gått frammåt och läkt så bra det bara kan. Jag vet faktiskt inte vad jag hade kunnat gjort eller kan göra mer för honom annars, för det känns som jag gjort nästan allt som går....
Jag är jättenervös som ni kanske förstår...!
 
Igår var jag inne och kikade på dressyrtävlingarna, och insåg efter några timmar att jag inte skulle orka vänta tills anläggningen var ledig så Goodie fick en vilodag. Jag hade riktigt ont i både knä och hals också så jag gav mig inte ens ut på promenad.
Inte alls sugen på att åka iväg och tävla nu, nej... ;)
 
Åkte sedan till busungarna och gjorde iordning allt, var ute i hagarna och fyllde på vatten till hästarna och Sheeba som är extremt låg i rang i sin hage fick sig en riktig fullträff ganska högt upp på ena frambenet och jag riktigt kände själv hur ont det gjorde! Tog ner henne i ridhuset och efter lite skritt fick hon trava några varv, det såg bra ut men hon ömmade när jag tryckte där hon blivit träffad så vi stod i ridhuset och pharmalightade en stund. Förhoppningsvis kanske jag nu kunde behandla det i tid så hon slipper en jätteblödning men det blev ingen ridning :( Hon fick också jogga några varv på linan för att förhoppningsvis kanske få igång lite extra cirkulation och inte stelna till runt om, men hon såg fin ut så hon är nog snart fit for fight!
Vi skrittar någon dag så det inte blir något och så tömkör jag någon dag till.... "min" lilla pärla :( Hon fick en stor guldstjärna iaf över hur lugn hon var när jag grejade med henne i ridhuset och lät henne jogga "lös". Brukar ha henne inspänd, eller jag longerar ju aldrig någon häst i bara grimma, men eftersom jag ville se hur hon rörde sig direkt så hade hon bara grimma och lina och hon skötte sig super! Lyssnade jättebra på rösten och busade inte iväg en enda gång :)
Var också ute och umgicks lite med Fonzie i hagen, tror hans hagkompis uppskattade att få göra något annat än underhålla en busig Fonzie en stund! Mot mig är han dock alltid väldigt mild och älskar att stå i hagen och undersöka matte, dessutom är han faktiskt väldigt snäll när han gör det. Tror jag kan räkna på en hand hur många gånger han nafsat efter mig eller sådär, vilket är väldigt vanligt bland dessa små unghingstar.
Fick också kika in hans sår och lägga på lite salva medans han stod och njöt i solen...
 
Idag åker jag till Fonzie och Sheeba först, sedan ska jag åka och skämma bort Goodie lite extra... Förhoppningsvis kan det dämpa min ångest inför morgondagen ;)
 Gunilla Ingvarsson

Håller tummarna för er imorgon!


MalinKalin

http://malinkalin.blogg.se/

Hoppas på att det blir den bästa veckan då! :) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >