Söndag
Godmorgon på er!
Ni kommer ju inte tro mig längre, men alltså jag är sämre... igen! Började redan igår med att jag började få ont i huvudet och halsen, precis samma som de 3 andra gångerna. 
 
Jag satt ju och red Goodie på tävlingsbanan igår som ni såg, det var mycket spännande kan jag tala om. Han var minst sagt på tårna och blir ju ganska svårpåverkad då, men detta berodde nog mest på den stora pressening som de täckt över domarbordet med. Var med och byggde fram banan, eftersom de som ska tävla idag skulle göra det. Jag skulle ju inte tävla men tänkte att jag kanske kunde få rida lite ändå och det gick bra så :) Men när vi byggde fram fick jag spanat in lite av grejerna som ska vara med om på Grand prixn om 1-2 veckor. Som alltid är ju allt i svartvitt ;)
Vilket fall så fick jag runt Goodie väl, även om jag liksom aldrig fick ridit igenom det fullt eftersom jag inte får rida så länge... Men jag hade en taggad häst som satt fint i samlad skritt och gjorde jag minsta lilla så började han trampa, fint dessutom. Det är svårt och hålla sig! Men vi håller ut...
Hoppade av och skrittade honom för hand sedan runt den läskiga presseningen, det var det något annat som fångande Goodies intresse så helt livsfarlig kan den inte ha varit ;)
Vet ni vad försten? Goodie har börjat få havre igen, vilket innebär att jag har räknat med att han ska igång mer snart för annars kommer jag ha en väldigt taggad häst, haha. Jag har inte alls tagit ut något i förskott som ni förstår nej...
Jag var också och pysslade om de andra två. Sheeba fick lite extra omvårdnad och massage och Pharmalight behandling - hon älskar det! Jag släpade in henne i boxen efteråt... Hon går ju bara mellan 4-5 dagar i veckan så igår var en vilodag med lite spa behandling istället! Måste förövrigt boka upp en snäll häst i närheten av vårat stall. En gång i veckan ska det bli uteritter härdanefter! Rebecka? Om du läser detta, har vi en deal? ;)
Fonzie fick miljöträna lite med plastpåsar och grejer, gosa med matte och sedan pysslade jag om han ben. Tog faktiskt av bandaget nu. Känns som det är bandaget själv som inte låter det bli en riktig skropa nu när det blir blött. Så får hoppas det läkt tills idag!
 
Idag då?
Jag ska piggna till och snart åka till ridhuset där det är dressyrtävling. Emelie ska vara med och jag ska försöka hinna till henne så jag kan se henne värma upp, men ska minst se deras start iaf.
Sedan har jag pass i ridhuset, plus att jag ska försöka hinna med Goodie. Men kanske blir en promenad också, kanske kan få med mig Emelie ut efter på en lång avskrittning så ;) Jaja, det löser sig alltid!
Sedan ska jag till andra stallet och mår jag inte alldeles för dåligt så tar jag nog med sadeln och slänge på Sheeba faktiskt, hoppas jag är bättre tills dess för jag har längtat efter att få sitta upp på henne igen alltså! Dock blir det bara max 10 minuter och förmodligen bara lite trav, vi får se. Men kul lär det bli! :)
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >