Tips på ridstövlar!
Jag skulle vilja ha era bästa tips på ridstövlar, jag kommer behöva ett par till lite längre fram och har ju Cavallo just nu. Skulle dock vilja prova något annat... 
För min egen skull vill jag gärna ha några med hårda skaft, givetvis ska det gå att få med hög båge osv. Men vad har ni för några? För och nackdelar?
 Caroline Johansson

Oj, men är de på bilden dina? De var ju skitsnygga! Sådana vill jag ha! Så diskret men ändå lite ovanligt "bling".

Jag har ett par DeNiro, "classic dressage". De är bra. Hade helst haft ett par tränings och ett par tävlingsstövlar, men det är ju en stor investering, så för mig får ett par räcka. Jag har ett par svarta "vanliga" eftersom de ska funka till allt och resten av utrustningen är svart. Ett lite tråkigt val kanske, men de sitter bra, är sköna, bågen är snygg och hög och utsidan så hård att underskänklarna står rätt ut ;)


Sofie

Jag har ett par bruna Cavallo Piaff Plus som träningsstövlar, och ett par svarta, stenhårda Königs Sir som tävlingsstövlar! ;) Kanonnöjd med bägge paren, dock tycker jag att Cavallo är snäppet bättre i lädret. :)


Anonym

Jag röstar för De Niro! Har haft ett par cavallo piaff plus förut, men tycker att mina De Niro har skönare passform och är betydligt mer prisvärda! Ska själv beställa ett par till för att ha som träningsstövlar😁


Jo.hanna U

Jag har haft Cavallo och nu De Niro. De Niro är så mycket skönare! Lika hårda och höga men ändå lite mer bekväma. Tycker också det känns som om lädret är lite bättre kvalitet och dragkedjan är definitivt mycket mer hållbar och hakar inte upp sig som jag tycker den kan göra på Cavallo stövlarna.


Karro

De Niro utan tvekan!! Har haft både cavallo och königs tidigare, men inga är ens i närheten av så sköna som de Niro! Lite som att gå i tofflor ;)
Det enda minuset är att om man, precis son jag, har ganska breda fötter då de är något smalare i foten (framförallt runt hälen) än normalt. Men ja, jag har två par och jag älskar dom!!


Linn

Hehe detta kunde ja inte bidra så mkt till, själv vill man ha så mjuka följsamma o bekvämma stävlar som bara finns. Gärna tunnt skinn som sitter som slimmat, hoppryttare i ett nötskal🙈😂

Svar: Haha ja det är lustigt detdär hur man vänjer sig vid olika och vad som passar när det kommer till olika grenar ;D
JennyM Dressyr DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >