Ett väldigt sent hej!
Hej på er! Jag har verkligen inte haft möjlighet att blogga på hela dagen... 
Jag var i stallet tidigt då hovslagaren skulle komma och sko/verka mina små hästar. Dessutom var det två stycken bonushästar på schemat idag som skulle verkas, förövrigt kan de vara jordens sötaste små shettisar! Får ta ett par fina bilder på dom en dag och visa er om deras ägare tycker det är okej ;)
Hästarna skötte sig bra, för första gången någonsin var det en del att göra på Fonzie! Känns äntligen som han börjar komma ikapp sig med allt som ska växa...
Ända fram tills slutet när jag släppte ut Sheeba och Fonzie gick det bra, då fick dock Goodie spelet eftersom han skulle stå inne 2 minuter till för att han skulle ridas.
Jaja jag vet ju hur han är så det var ganska väntat, dock har det eskalerat en del den senaste tiden och jag kan inte riktigt förklara varför...
Vilket fall blev hästarna fina iaf och det var som vanligt roligt att hoppa upp på Goodie, han han varit mindre spänd hade jag nog vågat mig ut i det fina vårvädret ;)
När jag hade ridit Goodie så fixade jag iordning resten av allt i stallet och allt eftersom timmarna gick började jag bli lite dålig. Tillslut åkte jag hem och la mig på soffan och det är väl ungefär i det skicket jag är i nu också... Lite bättre dock tror jag!
Jag har faktiskt lyckats bra den senaste tiden med tiderna och sömnen, minus att jag sover otroligt dåligt då... Så jag tror det kan vara att kroppen kanske helt enkelt sa att den var lite trött bara. Jag hoppas det eftersom resten av stallet har blivit magsjuka och det hade jag gärna kunnat tänka mig att slippa undan ;)
 
Jaja vila en stund till så är jag nog tillbaka imorgon igen! :)
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >