Godmorgon.
Tisdag idag och jag behöver verkligen skynda mig nu för att försöka hinna med allting. Idag måste jag få gjort lite grejer som jag dragit ut på ett tag som är mindre roligt och inte hästrelaterat, men alltid skönt att få sådant gjort! :)
Sedan ska jag till stallet och greja med hästarna, Goodie ska ridas och de andra ska pysslas om. Sedan ska jag rida Alfons en sväng både idag och förhoppningsvis även imorgon :) Kul!
Avslutningsvis är det dags för ett gäng träningar så det lär ta ett par timmar...
 
Alltså Goodie, jag och han var inte helt på samma plan igår... Vissa dagar är han värre än andra, och han stressar gärna upp sig om han inte har kontroll på precis allting tex på om några hästar är kvar ute i hagen och han inte ser dom.... Men jag fick mig iallafall ett gott skratt åt alla hans ticks och trix han håller på med!
Tillslut fick jag iallafall honom klar inför ridpasset och jag kanske borde ha insett att det skulle varit bättre om jag bara lät bli. Men upp kom jag och såfort jag tog tyglarna började han piaffera, jag bad honom om någon form av stöd i handen men det kunde jag liksom bara glömma... Man kan säga att han var som en liten fiolsträng hela han!
Den stora orsaken till det var att det ramlade snö från ridhustaket, vilket han aldrig någonsin brytt sig om de andra åren... Men klart är det en speciell tid för honom nu så!
Dessutom fick jag bara använda halva ridhuset för i andra halvan stod det hästätande maskiner. Jag hade verkligen behövt ett pass där jag fick jogga honom länge och göra massvis med övergångar tills han slappnar av, men det är ett par veckor kvar så jag får istället hoppas på att han lugnat sig tills imorgon. 
Kändes inte alls kul att hoppa av och känna att man inte åstadkommit någonting på passet, mer än möjligtvis gjort Goodie lite extra glad och pigg. Så vi kanske skulle skrittat för hand en sväng istället, det hade helt klart varit med givande för oss ;)
Jaja, sådär är det ibland och jag har inte så mycket som jag kan göra åt det tyvärr utan det är som det är just nu. Får härda ut ett litet tag till bara så.
När Goodie själv däremot inser att han kanske gått över gränsen när han trampat på mattes tår, gett henne en fläskläpp, puttat omkull henne och sådär - ja då kan han bli ganska mysig! Man får inte vara dum, matte kan tydligen aldrig vara sur särskilt länge när han bjuder upp till kram och pusskalas... ;) och jaaa, jag vet att han är lite ouppfostrad ibland men han väger upp det med mycket andra fina egenskaper, haha!
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >