Godmorgon
Lördagmorgon och jag är redan uppe! Det är dags för mig att åka och släppa ut alla hästar och göra klart allt inför våran lilla miniresa...
Jag hade tänkt hinna skritta hästarna lite och sådär så de får röra på sig också, och absolut senast halv nio måste jag vara hemma igen. Det blir svårt alltså ;)
 
Pysslade om och motionerade de alla 3 igår, de skötte sig riktigt bra alla tre faktiskt... Tillochmed Fonzie ;) Han fick springa och busa i ridhuset en sväng, Sheeba fick skritta lite och Goodie red jag. Dessutom hoppade jag upp och kände på Simone en sväng. Hon brukar ha lite lätt separationsångest när hon blir "lämnad" i ridhuset och det fick hon och jag träna på igår. Men det gick bra, det gäller att ge hästarna en uppgift så brukar det gå att lösa! Hon är faktiskt väldigt häftig, ser stor och lite tung ut men när man sitter på så ger hon en helt annan känsla. Ganska säker på att hon kommer ha väldigt lätt för de väldigt samlade rörelserna sedan ;)
Goodie var faktiskt väldigt duktig igår även han, vi tränar vidare på övergångar och igår kändes han faktiskt väldigt fin igen! Överlag så känns han väldigt fräsch i kroppen, om det är något så är han liksom bara spänd och väldigt taggad. Om 4 veckor får vi förhoppningsvis börja träna på för fullt igen!
 
Men nej, nu måste jag skynda mig. Hörs lite senare :)
 Sätilaryttaren

http://Http://satilaryttaren.se

Hur länge är tanken att du ska ha sheeba? :-)


Sätilaryttaren

http://Http://satilaryttaren.se

Hur länge är tanken att du ska ha sheeba? :-)


Sätilaryttaren

http://Http://satilaryttaren.se

Hur länge är tanken att du ska ha sheeba? :-)


MalinKalin

http://malinkalin.blogg.se/

Hoppas miniresan går bra :) Kul att det gick så bra med alla hästarna också :) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >