Onsdag?
Är det onsdag idag? Jag har nämligen blivit lite veckovild här och var redan igår inne på att det var torsdag... ;) Var hemma ganska sent igår, men fick gjort nästan allting som jag skulle! Idag ska jag sätta mig och svara på mail, jag har nämligen inte kunnat komma in på min mail på läääänge nu. Dock kan det ibland fungera på mobilen, men det är inte alltid jag kan svara. Jag och teknik är just nu inne i en dålig period alltså!
Efter jag gjort detta så är det dags att åka till stallet, jag ska rida Goodie och Alfons plus att de andra två små virvelvindarna ska pysslas om.
Fonzie är mycket mer trevlig att hantera nu efter att han fått börja gå ut och leka med sina kompisar igen så om ett tag tänkte jag faktiskt börja vänja honom vid träns och sedan så smått tömköra litegrann! Dessutom är det också dags att vänja honom mer vid sadeln, inte för att han brytt sig nämnvärt hittills men jag har aldrig longerat med den och sådant så. Det är tänkt att jag ska göra någongång innan det är dags för bete... och det är ju faktiskt inte jättelång tid kvar... Enda anledningen till att jag längtar till hösten - jag får börja rida på min lilla pärla!
 
Just det, jag var ju ute med Goodie igår och trots alla dessa promenader på samma ställen de senaste månaderna så är han lika löjlig än... Jag har en riktigt fin, svullen tå idag tack vare honom. Det efter att samma skräckinjagade häck varit nära på att äta upp honom. Ska tilläggas att det gick 3 hästar i hagar jämte denna häck och Goodie försökte dra igång dom genom att stå och blåsa ut och piaffera jämte mig, men ingen av dom tyckte häcken var lika äcklig som han. När han sedan lugnar ner sig igen så är han som en gammal van ridskolehäst, men så plötsligt blixtrar busandet till igen och så börjas det... Goodie fick stå med sina kylskydd efter denna promenad, då är det illa ;)
Men han är samtidigt ganska charmig faktiskt! Min gamleman...
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >