Godmorgon.

Idag är jag uppe i tid, är påväg till stallet och ska släppa ut hästar och sådär... efter detta åker ju jag och röntgar om min hand igen, hoppas på bra besked!
Nu har jag faktiskt inte ridit på en hel vecka trots att jag tänkte göra det, och nu kommer jag behöva vänta ytterligare 24 timmar innan gipset torkat helt. Ska bli skönt att byta nu för detta sitter nog ganska illa nu, gör faktiskt lite ont på sidan där hoven träffade så misstänker att det stelnat konstigt eller så har väl handen svullnat där eller något. Men det är motsatta sidan som själva frakturen sitter så jag vet inte...
 
Men Sofia ska jogga Goodie lite lätt idag, han var faktiskt väldigt fin igår när Emelie behandlade. Extra fin i sin rygg, sådan tycker vi om! Var säkerligen hans vilda tur på lina dagen innan, eller inte... Sofia förvaltar han väl!
Han fick träna på att verkligen häva sig runt i piruettarbetet i söndags, inte korrekta piruetter utan bara ren styrketräning och där trodde jag redan innan han skulle ha minst lite träningsvärk i högra sidan, bak. Mycket riktigt var han lite öm där men släppte fint under behandlingen. Vänstra sidan tyckte nog Goodie var mer onödig kanske, men det innebär ju att Emelie fått en bra grund nu att jobba med och då kan vi kanske förekomma eventuella spänningar på ett annat sätt. Tror vi hittat en bra grej här med Emelie, duktiga veterinärer, hovslagare och även Equiterapi. Mycket som ska stämma som ni hör men det är väl det som är tjusningen med våra djur.
 
I övrigt så har Sheeba dragit av sig sina framskor, hovslagaren ska ändå snart sko om henne dock så jag får nog avvakta lite... Får se hur hon verkar idag, vill inte att det trasar eller att hon ömmar såklart, men annars är det som sagt snart dags ändå.
 
Jaja, men nu är det dags att skynda sig lite. Vi hörs senare!
 Jenny

Håller tummarna för att det inte är något mer med handen! Hoppas du får en bra dag :)

Svar: Tusen tack :D Detsamma!
JennyM Dressyr DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >