Godmorgon.
Åter tillbaka till verkligheten och det gillar jag, är inte bra alls på att vara ledig... Just nu skapar det mest bara oreda ;P Men om några dagar blir det ändå lite extra semester då vi ska till Kungshamn och smögen några dagar, eller någon dag iaf. Då är dock tanken att det bara blir en natt för min del så jag hinner med hästar och kommande jobb. Veckan som kommer nu börjar nämligen planeringen inför höstterminen och jag tror inte jag nämt det med jag har fått flera kvällar i veckan där jag ska jobba lite i ridhuset fast med en annan del istället för lektionerna. Det har väl inte varit hundra klart än då denna tjänsten inte ens finns, men nu verkar det vara ganska spikat så - jag är lycklig! Men ni försår kanske också att det blir en del för mig att göra nu då... Tanken är ju att starta igång mitt företag litemer med flera inriktiningar i höst också och sedan har jag några andra saker jag vill göra också så det kommer bli mycket för mig, men jag har en plan för hur jag ska göra nu tror jag. Prio ett blir nog att investera i en mindre och bättre dator till mig så jag kan jobba lite från stallet, jag vill verkligen utveckla bloggen vidare blandannat.
 
Alla 3 hästarna fick ju som ni vet gå igår... Shebba och Goodie longerades och såg väldigt fina ut båda två, ganska simpla pass men ändå.
Fonzie fick även han longeras och alltså... skojar någon med mig?! Det är verkligen min alldeles egna häst... Jösses vad lycklig jag är!
Ska skriva ett inlägg om vad som händer med honom nu lovar jag :)
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >