Godmorgon lördag
Jag lyckades lösa en del av mina små problem igår tror jag så idag känns det lite lättare. Dessutom ska jag få jogga lite idag så jag lär vara betydligt lyckligare om några timmar till ;) Mitt knä lär bli glad över att få lite mildare träning igen, får dock känna efter om det är för irriterat eller inte. Helst vill det att jag ligger i sängen helt, att gå just nu är ju hundra gånger värre än att rida så... Tur är det iaf att vi lyckades timea in lite värme för det mildrar värken en del iaf. Brutit handen och det absolut värsta med det är att mitt knä gör mer ont, logiken i det? Jag förklarar det dock enbart med att mina dagar ser väldigt annorlunda ut plötsligt och den träningen som faktiskt fungerar får jag inte längre, så ja det blir ändå logiskt!
Men nog om dessa tråkigheter, jag sitter just nu och letar runt efter roliga hoppövningar... Inte för min del då som ni kasnke förstår, men det är dags för min del att börja hålla mig mer uppdaterad igen. Ska faktiskt vara med och hjälpa till lite imorgon när två av de som brukar rida för mig ska hoppa lite och jag behöver som sagt börja "damma av" mina såkallade hoppkunskaper nu, haha. Det ska bli roligt!
 
Funderar faktiskt också på att åka och longera Fonzie en sväng, kan ju försöka underhålla honom på annat sätt nu när han går själv tänker jag. Han har varit elak mot sin förra hagkompis, men var lite för vek för de nya så nu går han hemma och själv. Dock ser han Sheeba och Alfons i stortsett hela tiden så han klarar sig... Men han är från min sida förvisad från sina buskompisar nu då jag inte vill att han skadar någonannans häst, det känns inte alls roligt. Så då får väl jag försöka aktivera honom själv istället! Promenader hade varit bra om mitt knä sammarbetade litemer...
Ska se hur Sheeba verkar också så ska hon få joggas lite på lina, hon hade en bokad tid på onsdag för nya skor så det blir nog bra!
Men vila en stund och sedan är det dags att njuta av denna dagen också :)
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >