Riddags!
Imorgon är det dags, jag ska se vad jag och mitt gips går för... Det blir dags att prova att rida igen faktiskt, äntligen!
Sofia kan inte imorgon så det blir ju ganska bra att prova, för frånochmed måndag kommer jag och Johan åka på lite mini semester så då kommer jag inte kunna rida på några dagar ändå... Gäller att hålla sig sysselsatt! Det är ju inte så lång tid kvar nu innan gipset är borta igen så... Har redan anmält Sheeba till en tävling i slutet av augusti så jag räknar helt klart med att vi är tillbaka snabbt ;)
Goodie var fin idag iaf, blev ett lätt joggingpass och tycker nog allt svullnaden börjat gå ner efter. Den hårda delen av svullnaden var lite mjukare också så :) De fick iaf bara jobba på att ha honom rund och låg för att få Goodie dit får man släppa kontrollen helt och enbart fokusera på att först få kroppen rund och avspänd och efter det kommer stödet, dock inte lika naturligt som i den högre formen. Han är svår med detdär, men idag hittade Sofia ett par knappar extra helt klart!
 Anonym

Hej! Kan inte du göra en video när du rider då? Alltså med gips. Gärna när du gör ordning inför ridning också :) snälla

Svar: Hej. Det hade jag kanske kunnat göra men jag vet inte riktigt själv hur jag ska lösa allting praktiskt så vi får se... förmodligen får jag förlita mig på snälla stallkompisar ;)
JennyM Dressyr


Anonym

Ja jag hoppas du kan fixa det, vill ha film :) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >