Sol, sol, sol...
Har det ganska bra här på västkusten alltså, får uppdatering om hästarna och det verkar vara väldigt lugnt... De går bra och mår bra :)
Det är bara min hand som inte riktigt vill sig, mitt gips sitter förmodligen fel så får ändra det när jag kommer hem... vilket blir redan imorgon faktiskt.
I övrigt är det en del pågång i mitt liv just nu som jag behöver fundera över, redan nästa vecka börjar jag mitt lite "nya" liv... Det ska bli jättekul, men lite skrämmande då jag provat detta innan och då misslyckats ganska totalt. Det kommer jag inte göra denna gången men ändå...
Mycket pågång iaf!
Vi hörs väl säkert imorgon :)
Julia Forsbacka

http://forcebacka.blogg.se/

Idag har jag läst igenom en del av din unghäst-kategori. Just nu sitter jag med en fyraåring som inte hittar någon som helst takt (ridit honom fyra gånger här hemma i skogen och travat två gånger, så det är inte så att vi tränat på det direkt) och jag undrar om du har några tips för hur jag ska gå till väga. Har tänkt börja jobba mycket med övergångar och tempoväxlingar nu när vi skrittat i två veckor och arbetat med att klara av att stå stilla och göra halt.
Hade även varit trevligt att läsa om dina tankar om de olika stegen i utbildningsskalan!
Tack för en superblogg!


Härligt att sola och bara ta det lugnt, man behöver det ibland :)


Charlotte

http://csdressage.blogg.se

Så spännande med lite saker på gång! man blir lite nyfiken =) Kommer vi få läsa om vad det är så småningom? =) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >