Söndag
Hej på er!
Jag är påvägen till stallet just nu, väl trött efter gårdagens kompiskväll som slutade med att våra grannar kom över på lite spel och massa prat. 
Hann med att pyssla om alla hästarna igår iaf, Fonzie fick borstas och tvätta av sina sår. Har lite problem med ett av dom som är lite infekterat... Hade hoppats att det skulle vara bättre igår eftersom jag ska iväg några dagar och mamma och pappa ska kika till dom. Får se hur det verkar idag... Fonzie var iaf alldeles för trött för att göra någonting med så han fick tillochmed stå inne och torka till lite och vila.
Sheeba tog jag in och borstade och gick ner till ridhuset för att se hur hon rörde sig där utan sina skor, men jag vet inte. Väntar nog tills skorna är på tills nästa gång. Även hon var väldigt tagen av värmen som blivit så jag passade på att göra allting som hon annars tycker är onödigt... Stå i spolspiltan och duscha och sådant, inte för att hon egentligen bryr sig utan mest för att det är onödigt helt enkelt ;)
Goodie red jag ett lätt pass på, muttrade lite över att mitt gips var ivägen.. Det gör verkligen ont ibland! Inte skadan i sig men ibland känns det som att det sätter sig lite fel och när jag rör mig och blir varm svullnar det säkert lite... Då överväger jag att klippa upp det själv faktiskt...
Men Goodie var okej igår, det var dock något som kändes konstigt men jag kan inte sätta fingret på vad. Ska känna på honom idag också för att sedan avgöra om han ska få vila några dagar kanske... Han var iaf mjuk och avspänd i formen och det är alltid positivt när det gäller honom :)
Men nu ska jag åka så vi hörs om en stund igen!
Vackra Sheeba! ♡
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >