Weatherbeeta
Till hösten och vintern nu så vill jag verkligen prova ett Weatherbeeta täcke till Goodie, egentligen även Fonzie men ska man köpa ett täcke för såpass mycket pengar ändå så vill iallafall jag vet att han växt färdigt på ett ungefär först!
Jag har hört mycket gott om dessa täcken men har faktiskt inte provat själv än, de har en hel del smarta lösningar tycker jag och en av de absolut största anledningar till att jag vill prova är att jag hört att de små kuddarna på ryggen/manken faktiskt hjälper mot detta evigt fula manskav som blir på vintern. Jag blir tokig på mina fina halstäcken jag har idag som ständigt skaver av halva manen på hästarna och eftersom de alltid står helsklippta när de är i full träning så vill jag ju trotsallt gärna skydda dom så gott jag kan!
Hittade faktiskt ett litet klipp här som förklarar en del lösningar de har på sina täcken även om detta är ett par år gammalt...
 
 
Dessa freestyle täckena är de jag fastnat för lite extra, tror allt Goodie önskar sig ett sådant faktiskt!
 
Någon av er som provat ett Weatherbeeta täcke? Vad tycker ni?Charlotte Ståhl

http://csdressage.blogg.se

Jag har haft ett kombiträns från Watherbeta. Det gick tyvärr sönder väldigt fort. Jag vet inte om jag hade otur med just mitt exemplar men det blev inga fler av det märket efter det. Jag gillar Horseware mycket mer och de har alltid hållt mycket längre. Om du köper ett får du hemskt gärna recensera det efteråt:)

Svar: Det ska jag absolut göra! Jag har ju horseware idag också men behöver testa något annat nu känner jag. Tråkigt när de går sönder, tror dock Weatherbeeta har 3 år garanti på sina täcken? :)
JennyM Dressyr


Charlotte Ståhl

http://csdressage.blogg.se

Haha kombitäcke skulle det ju vara, ipaden ville inte som jag;)

Svar: Haha jag förstod ändå ;D
JennyM Dressyr


Helena Gustafsson

http://gossegosen.blogg.se/

Tycker Weatherbeeta är totalt överreklamerade både i pris och passform. Jag använder HW och har aldrig problem med skav .

Svar: Jag tycker samma sak fast när det gäller HW... men så är det ju med allt, alla hästar ser ju dessutom olika ut! :)
JennyM Dressyr DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >