Favoritpälsglans
TIB är förmodligen min absolut favorit som är bra till hela kroppen tycker jag, även om den hos mig används till 99% enbart till svans. Enda anledningen att jag inte har den jämt är för att jag måste besälla den via nätet så ibland blir det faktiskt den under istället.
Absorbine Showsheen köper jag då om den över är slut och jag behöver något nu, men jag gillar denna! Den luktar fantastiskt gott tycker jag, så jag brukar sno lite till mig själv och mitt eget hår ibland...
Cowboy magic är en ganska nyfunnen favorit, den är dryg, riktigt bra och sitter faktiskt kvar mycket längre än de flesta andra vanliga pälsglans. Denna försöker jag dock ha vid mer speciella tillfällen, men jag är väldigt nöjd med denna också!
 
Vad har ni för favoriter? Hur mycket använder ni pälsglans? Caroline

Den överst kanske jag ska ta och prova! Min hästs svans är katastrof. Torr, spröd och tunn... har alltid i pälsglans så fort jag ska borsta den. Annars går den typ av känns det som.. jag använder k9 aloe vera spray :) ska visst vara mycket fukt, och den ger svansen ett riktigt lyft. Blir synbart "tjockare" och lätt att reda ut :)


Jennifer

http://www.jenniferdressage.se

Har samma favorit som dig! Den är grym. Foxfire gillar jag också. :) Cowboy Magic är nog helt outstanding dock, men använder också den bara vid speciella tillfällen eftersom den är så dyr. Brukade använda den som sista finish på träns och sadel också när jag jobbade som groom, haha.


Anonym

Älskar Tib! Tyvärr finns det ingen butik i närheten av mig som har den, så får helt enkelt beställa när jag råkar behöva något annat. I övrigt har jag ingen favorit, haha.

Svar: Det är samma för mig, har jag inte den hemma så är de andra två de bästa... Har provat i stortsett allt annat tror jag ;D
JennyM Dressyr


Linn

Cowboy magic finns som pälsgland oxå 👌🏻👌🏻 Tycker den är kanon faktiskt :) Lantz säljer de 😊

Svar: Ja, jag har sett det! Har dock aldrig provat det! Får göra det ;)
JennyM Dressyr


Linn

Cowboy magic finns som pälsgland oxå 👌🏻👌🏻 Tycker den är kanon faktiskt :) Lantz säljer de 😊 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >