Fin i kroppen?
När det kommer till hur Goodie ser ut i kroppen så känns det som man alltid jobbat med honom i motvind! Det har varit omöjligt att få honom att se mer "bitig" ut eller rundare i kroppen, tills jag bytte hösilage! Jag har alltid varit duktig på att fodra med mycket protein men ofta har nog energin hamnat lite i skymundan eftersom man aldrig riktigt tänkt att han behöver mer energi och när jag räknat på det så har det ändå legat bra men när jag bytte till detta nya hösilaget så drog energivärdet iväg ganska rejält och plötsligt började tillochmed min stillastående gamlegubbe gå upp i vikt! Nu har han faktiskt dessutom hållt sig fint under hela vinter/våren och även i igångsättningen - så skönt :)
Däremot var han väl överviktig ett tag men nu tycker jag vi börjar hamna på något bra mellanting faktiskt, givetvis ska litemer muskler byggas upp men så är det väl alltid? ;)
Goodies glansdagar enligt honom själv, här har vi en liten gubbmage även om han ser ganska vältränad ut här så var detta inte för att han jobbat bra och rätt utan för att han hade en matte med dåligt samvete som tryckte i honom massvis med grovfoder....
Detta är mer hur Goodie sett ut sedan jag köpte honom första gången, slimmad och svårfödd!
Goodie från förra veckan, lite kvar att ta av men ändå inte helt otränad... Men eftersom jag vet hur fort det kan gå med honom så känns det lite skönt att det finns några kilon extra att ta av först.
 
Helt fantastisk bild förövrigt va? Som alltid är det min fantastiskt duktiga vän som tagit det - Emma Gustafsson. Att hon fick till en bild överhuvudtaget från denna fotograferingen är ju helt galet, det kan bara vara hon som lyckas med det faktiskt... Goodie ser ju ganska trevlig ut menar jag och det var han inte kan jag tala om. Jag satt mest och skrattade hela passet! ;)Ellen - tävlingsryttare

http://ellenshorselife.blogg.se/

Jodå men visst finns det lite muskler på sista bilden! Han ser jättefin ut :) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >