Godmorgon.
Det blev en effektiv dag för mig igår, eller egentligen inte kanske men men...
Goodie fick massage av Emelie och han var så nöjd! Han hann inte ens märka att han stod själv inne för han stod mest och njöt faktiskt. Det fanns en del spänningar bak som hon lättade på och det var faktiskt lite skönt tyckte jag, ännu skönare när det är lättjobbat. Eller ja, han är nog inte döende iaf! 
Sedan var hovis snäll och tryckte in Goodie och skodde om honom fram, så skönt att ha det ur världen! Hade varit lugnare om det var andra frambenet men det där senskadan varit på är jag extra nojig över. Tror aldrig det kommer gå över...
Sedan var jag iväg i andra stallet och på lite andra ställen resten av kvällen, innan det blev fotboll och sådär.
Idag ska Goodie skrittas för hand en sväng och förmodligen får han också äta lite gräs om han är snäll ;) Sheeba ska joggas tänkte jag, hoppas hon återhämtat sig sedan träningen nu. Men det tror jag nog, det är mycket för en sådan vaken häst som henne, blir mycket intryck. Tänkte ta med henne in till ridhuset någon dag och träna på stacketen faktiskt... Får passa på ju när de ändå står uppe i paddocken!
Vet ni vad föresten?! Nästa vecka gör jag och Goodie årsdebut igen, tror ni jag längtar eller? Jag har längtat sedan september!! Jenny övertalade mig att ta PSGn tillslut, det är jag dock lite skeptisk mot... Men lika bra att göra som hon säger ;)
Vi hörs lite senare. 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >