Godmorgon.
Jag var lite halvbra sådär igår, det blev liksom värre desto längre dagen gick... Men men, ny dag idag och det är en ganska fullbokad dag vill jag säga.
Åker först till Sheeba och rider henne och efter det blir de att kolla till de små och sedan ska jag spendera hela eftermiddagen och kvällen i Borås ridhus. Goodie har tagit det lite lugnt efter träningarna, jag vet att jag är lite löjlig men better safe then sorry antar jag. Han fick en lång stund med behandling igår med Warpen och han somnar nästintill direkt, trots att han innan jag började sett mig hälla i slobbern i krubban (höjdpunkten på hela dagen!) så kopplar han bort det ganska fort faktiskt. Det är häftigt!
Har suttit och klippt ihop de klipp Emma hann filma i fredags på Goodie, tyvärr missar man mycket av det roliga och ni kommer mest få se mig värma upp i alldeles för högt tempo... Men bättre än inget kanske? Brukar göra så när han jobbat en del samling dagen innan eller under en period, Goodie vet nämligen ofta att det är dags redan innan jag börjat tänka tanken och det gillar inte riktigt jag... eller han får ju absolut inte tänka in i samlingen själv, då är den liksom inte ärlig och aktiv. Det blir svårt att rida ordentligt för mig då... Så därför lägger jag upp tempot i början på honom, kan hjälpa mycket på hästar som kanske inte är små räserbilar av sig själva sådär ;) Sheeba har jag svårt att se att jag någonsin kommer behöva värma upp sådär på tex... Men man ska aldrig säga aldrig, att hästen går fram ärligt är alltid prio ett. Brukar tänka att jag börjar alltid med att checka av att "motorn är igång" (bakbenen) speciellt när jag trycker på gas... Goodie kan ibland gå lite som min hybrid/elbil då i början, den liksom rullar gärna men det händer inte så mycket mer ;)
Jaja nu ska jag piggna till här så hörs vi lite senare!
 
 Jennifer

http://www.jenniferdressage.se

Jättekul att få se film även om det bara är från uppvärmningen. :) Så roligt att ni är igång igen nu! :D DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >