Godmorgon.
Alltså min dag igår... vad hände där? Jaja, jag hann iaf med att göra allt jag skulle och lite till. Sheeba fick ju gå en sväng på förmiddagen, hon var faktiskt lite trött i kroppen så vi tog det väldigt lugnt. Goodie fick jag rida ganska sent på kvällen och han kändes lite märklig faktiskt, funderade på om det kunde ha med underlaget att göra först eftersom våran paddock var ganska gäggig... Men när jag kom in med honom så gick jag igenom allt och insåg att han hade en halv sko kvar bara på ena framhoven! Den har alltså gått av på mitten fast på sidorna, så han går liksom som om han har klack i tån och självklart på det ben han skadat innan så nu vågar ju inte jag rida honom innan han fått på sig en ny! 
Egentligen gör ju inte det något för idag ska han få massage av Emelie, en tjej som jag faktiskt känner sedan tidigare och nyss utbildat sig... Jag har fått höra så himla fina ord om henne från personer i stallet som jag absolut skulle anförtro min häst till - säger dom att hon är bra så är hon helt enkelt det! ;) Faktsikt första gången jag anlitar just en massör till Goodie, vi brukar ju ta hjälp av MD Kleen annars, men jag tror att de kan vara ett bra komplement så det ska blir kul att se :)
Tänkte jag ska skriva ett eget inlägg om behandlingen sedan kanske och vad jag tyckte och så? Om det blir fler gånger så funderar jag på att fråga om Emelie kanske ville ställa upp och göra en liten film på när hon behandlar om ni tycker det skulle vara roligt? Jag tänkte själv att jag skulle uppskatta det iaf :)
 
Idag kommer filmen upp på mig och Goodie, äntligen! Som jag försökte få in den från mobilen igår... var beredd att kasta den i backen där en stund men nu så.
I övrigt hade jag en superrolig kväll igår med eleverna jag ska ha till hösten, så roligt och jag fick tillochmed ett litet glädjetjut när några fick höra att de skulle rida för mig till hösten. Jag kände mig ungefär lika glad ;) Nu ska jag bara göra en planering och skriva upp massvis med roliga övningar som jag kan välja mellan, har lite roliga idéer på saker de ska få göra och lära sig. De fick göra en av mina (nya) favoritövningar igår som de verkligen älskade och faktiskt alla(!) tyckte det var både roligt och ville göra den fler gånger - bra betyg! Speciellt med tanke på att det var dressyrlektion och 95% av ungarna gillar hoppning mest ;)
Jaja, om en stund ska jag åka till stallet och fixa iordning allt innan Emelie kommer. Hörs senare!
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >