Godmorgon söndag!
Hej på er!
Hoppas ni haft en lika bra midsommar som jag haft?! Jag, Johan, Lucky och min bästa kompis Martina åkte ner till varberg och mamma/pappas stuga. Superhärligt :) Vi mötte dessutom upp några kompisar på kvällen där och jag och Martina hann faktiskt utforska lite av Varbergs nattklubbsliv, vi hade roligt helt enkelt.
 
I fredags innan vi åkte gick båda hästarna toppen! Ska nog skriva om passen i ett eget inlägg, men de var superfina båda två... Men igår när jag kom hem så var de ändå snäppet bättre båda två! Goodie var en dröööm att rida, så lycklig! Sheeba kan jag numera hoppa upp på utanför stallet och bara rida iväg så jag slog på stort och gav mig ut och värmde upp på grusvägarna. Det blev både skritt, trav och galopp och hon skötte sig toppen! Ska bli så kul att börja kunna rida henne lite ute nu för hon behöver träna lite annat också... Dessutom ska vi börja träna kondisen lite nu tänkte jag :) Jag är så nöjd med henne iaf, red några varv i paddocken efter och även här var hon duktig men började bli lite trött så vi fick hålla det kort. Förövrigt var Sheeba glad att ha med sig Lucky tror jag, när vi skulle gå förbi läskiga saker så sprang Lucky först och då tyckte Sheeba det var helt okej att gå förbi efter henne ;) Sheeba är helt obrydd om Lucky som springer en bit bakom oss under ridturerna, det är så skönt att kunna he med henne och Lucky älskar att följa med.
 
Men nu ska jag vila en stund och sedan blir det Goodie och sist men inte minst ska jag iväg och rida lite andra hästar och ha träning. Vi hörs senare!
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >