Godnatt!
Ville bara gå in och skriva lite här, hjälper till med barnen på ridlägret som är just nu och sover med dom... Ganska okej eftersom jag ändå sover så dåligt på nätterna och sover bäst på förmiddagarna,  så ja det passar mig bra!
Vi hade lite extra teori idag där vi skulle kika lite på hur man friserar och gör hästen fin inför tävling. Deras ponnysar går ju ute på nätterna så Goodie fick agera stand-in med 10 tjejer som schamponerat, borstat och flätat. Han var nöjd faktiskt och jag tror aldrig han varit så ren ;) Barnen är helt fantastiska dessutom så jag har det ganska lätt och bra här!
 
Hur jag än vred och vände på mig idag så har jag knappt hunnit se de andra hästarna, än mindre ridit. Men imorgon är det dags för tömkörning för Sheebas del och Goodie ska skritta ut...
Jag och Goodie hann träna för Sylvia idag och OM jag är glad?! Alltså påriktigt?! Jag är för det första glad att jag hittat henne och att hon kommer till mig, hon la ner mycket längre tid på oss idag än vad hon hade behövt! Förstår såklart att man inte alltid kan göra det och jag kräver absolut inte det heller, men det gör mig glad att känna av hennes engagemang! Det första hon frågade var vad vi tränat på för Jenny och hur jag upplevt det, även detta visar att hon vill mig och Goodie väl och förstår att vi inte rider för Jenny för att ge henne konkurrens på något sätt utan bara som komplement. Det är så kul iaf!
Goodie då? Min lilla pärla... Han var en liten dröm att rida idag faktiskt. Bara värmde upp och jobbade honom i skritt och redan i det jobbet fick jag honom dit jag ville ha honom och sedan var det ju bara att tuta och köra! Tackar våra massör Emelie Ranft för stora delar av känslan just nu, han har varit så fin sedan hon behandlade honom.
Skriver mer när jag får tillgång till datorn för nu skriver jag på mobil och ska iaf försöka sova. :)
 a n n i k a

http://leavanny.blogg.se

Så snygg! DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >