Hemma!
Nuuu - äntligen är jag hemma och har tid för att sitta vid datorn igen. Har minst sagt haft en fullbokad vecka hittills, men det har gått bra och jag är extra glad över att min kropp är van vid så lite sömn. Men inatt ska jag bara sova, eller jag måste det...
Bokade faktiskt om dag att starta då jag känner att jag behöver hela dagen på mig imorgon (minst) att återhämta mig lite. Så det blir Msva på lördag istället!
Just nu är jag hemma och packar upp lite och fixar lite tvätt, snart blir det Sheeba och sedan Goodie igen då vi ska få träna lite igen. Idag ska vi dock bara fokusera på lösgjordhet och avsluta med några serier bara för att få in honom på byten i vart fjärde istället för i varje och vartannat - lyxproblem..
Jag var länge så osäker på om jag skulle kunna lära Goodie byten i varje, först och främst för att han verkligen inte förstått och för det andra att det är typiskt en sådan rörelse där mitt ben reagerar för långsamt och dessutom måste man kanske vara mer tydlig och det klarar inte riktigt jag. Men Goodie har kommit in i mitt system och även om vi långt ifrån sätter de jämt så känns det inte ens ansträngande för mig, och numera så går det jku nästintill att bara trycka på knappen så gör han byten i varje tills jag ber honom sluta ;)
 
Jag var faktiskt uppe och promenerade Goodie en sväng i morses innan utsläppet, eftersom jag ändå var där och Lucky behövde gå ut så passade jag på! Önskar verkligen jag hade kunnat börja varje dag så, älskar verkligen tidiga mornar i stallet men men... Vem vet vad som händer om ett par år?!
 
Nu ska jag sätta mig och skriva om träningen i onsdags och sådär, kommer upp snart!
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >