Vilken helg!
Nuu har jag äntligen hoppat ner i sängen och känner att jag kan andas igen, men det är knappt då jag måste upp i tid imorgon för att göra klart alla hästar då jag på eftermiddagen/kvällen ska hjälpa till på ridlägret som är denna veckan i ridhuset... Men nu har jag en stund på mig att skriva lite så det tänkte jag passa på att göra iaf!
Sheeba fick vila idag, Goodie gick ett ganska kort pass då jag var lite stressad men det gick bra så det gjorde inte så mycket faktiskt och sedan var ju jag iväg ett par mil härifrån och spanade in några ekipage... red också en ponny litegrann som fick en liten guldstjärna idag, hon var superfin! Blir roligt att se dom alla om några veckor igen :)
 
Påvägen hem svängde jag förbi stallet och skulle egentligen bara hämta hem sadeln som jag glömt kvar där då jag tänkte rida Sheeba först imorgon. Men istället blev det en kvällspromenad med Goodie och Lucky som fick beta lite gräs, han fick stå inne lite långa pass denna helgen så jag dövade mitt dåliga samvete med denna promenaden istället. Sist men inte minst så bjöd Goodie mig på en lång mysstund i boxen, han gillar inte alls att gosa sådär annars men idag ville han inte alls bli av med mig! Det är verkligen bara att passa på att njuta när han är sådär, och det gjorde jag... Jag har varit ganska stressad hela denna veckan faktiskt av olika anledningar så en stund med Goodie i famnen kändes väldigt välbehövlig. Måste försöka planera min vecka nu så jag slipper ha såhär mycket att göra för det kortsluter min kropp lite, jag har liksom inte ens öppnat upp smsen på telefonen för jag inser att jag inte kommer hinna boka in någotmer. Men nu har jag betat av sms, mail och facebook så känner mig lite tillbaka i spelet. Har dessutom legat här en stund med Pharmalighten, min hälsena kändes som att den var påväg att säga upp sig igår. Men en behandling igår och två idag så känns den bra igen och förhoppningsvis slipper jag medicin även denna gången! Det gillar resten av min kropp kan jag säga :)
 
Men nu ska jag försöka planera lite inför veckan och skriva litemer inlägg så ni har något att läsa även om jag har lite fullt upp!
Kram
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >