Godmorgon!
Tisdag och nu är det vanlig vecka igen, eller något kortare då kanske. Ingen större skillnad för min del ändå, tyvärr...
Dock har jag en vecka framför mig där det händer en hel del, idag ska jag och Goodie iväg på lite skojigheter faktiskt. Egentligen vet jag inte om jag vill berätta vad detta innebär, men jaglär ju göra det ändå. Det ska iallafall bli väldigt roligt!
Jag har inte riktigt bestämt mig hur det blir med Sheeba än, det beror lite på. Men ska jag rida måste jag göra det lite senare och jag såg för en stund sedan att ridhuset är bokat i eftermiddag. Det är stoet med sitt föl som går där så det går inte rida samtidigt om någon undrar :) Dessutom har våran paddock precis smält så den är just nu inget alternativ tyvärr. Idag har jag dock möjlighet att ta med Sheeba in till ridhuset, men jag vet inte om jag hinner att göra det tyvärr. Mycket problem här som ni hör ;) Imorgon kommer jag heller inte kunna rida då jag ska på läkarbesök vid 9 och efter det kommer jag behöva ta det lugnt resten av dagen. Så egentligen brukar jag inte ens få mocka, men jag får iaf hjälp med Goodie så det blir ju betydligt mindre med jobb iaf!
Nej, nu ska jag packa ihop en hel hög med paket och skicka iväg, vi hörs lite senare... Jösses vad jag längtat efter denna dag!
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >