Godnatt!
Nu ligger jag nerkrupen i sängen igen och ska försöka sova, har helt glömt bort att säga det men jag har faktiskt fått hem en "klocka" från Sahlgrenska som mäter all viktig info kring mig (framförallt det som har med sömn och rutiner och göra inför att jag ska sova) så att sömnkliniken ska kunna eventuellt hjälpa mig en bit påvägen när det kommer till sömnen... Den är väldigt irriterande faktiskt och gör både ont och är i vägen, dessutom är ju mitt minne just nu under all kritik så tyvärr glömmer jag ofta att ta på den igen efter att jag har badat. Det gör ju jag minst 1 gång om dagen dessutom, finns inget som är så skönt som att bada när man har en kropp som gör ont. Gärna alldeles för varmt också så man bränner sig, haha. Det finns dock också en del människor som gillar kyla och tycker det lindrar värk, det är väldigt individuellt har jag förstått, men jag mår klart bäst av värme.
Om ett par veckor ska jag dessutom till Sahlgrenska och sova över där för att samtidigt koppla upp min kropp till någon speciell maskin och denna infon ska sedan läkarna kika på och försöka utläsa något från?
Väldigt intressant hur detdär fungerar alltså, har förövrigt haft min klocka nu i över en vecka och jag skrattar lite åt min sömndagbok som jag samtidigt för medans jag har klockan. Det är en ovanligt bra vecka, eftersom jag faktiskt får lite extra sömnhjälp just nu. Men mina bra veckor är skräckinjagande dåliga, det blir så tydligt när man ser det på papper såhär. Jaja, nog om detta! Det är dock intressant och jag är väldigt glad att jag får vara med och göra denhär utredningen, de jobbar tydligen aldrig med fall som mig annars...
 
Jag var och gjorde klart hästarna imorse efter att jag varit hos (veterinären höll jag på att skriva.... suck!) läkaren. Goodie mådde nog väldigt bra, han stod och njöt i sin hage. Kom ut och fyllde på vatten och behandlade faktiskt honom med den lilla Vetcare maskinen. Mockade, fixade maten - vilket går väldigt fort. Så jag var därifrån efter bara en liten stund igen...
Jag åkte sedan till MyOne, köpte med mig lite fodertillskott som jag spanat på ett tag. Ska visa er imorgon! Inte hört så mycket alls om detta märke innan men nu har jag läst på litegrann och de verkar bra faktiskt, ska bli kul att prova.
Det bästa av allt var att jag gjorde en beställning på ett nytt, fint tävlingsschabrak från Mias som Sheeba ska få ha! Hon och jag måste ju matcha också ju, har ju mitt schabrak som matchar fracken, men inget till kavajen så det blev ett som jag tror blir himla fint. Ganska vanligt dock, inga annorlunda färger såsett. Det kommer dock bli väldigt fint!
 
Åkte sedan till de andra två och gjorde klart allt där, var klar lagom tills att jag hann hem och tvätta på min uppsatta tvätttid för en gångsskull. Det var välbehövligt, och jag som skulle ta det lugnt idag liksom - haha. Så kan det gå.
Men nu ska jag sova så hörs vi imorgon!
 
 
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >