Godnatt!
Vilken dag...
Började dagen med att göra lite tråkiga "måsten" och åkte sedan för att handla lite mellanmål och lägga på massvis med paket. Jag har fått massvis med motivation till att rensa upp och få bort saker som jag inte använder, det känns också så roligt när det kommer till använding för någon annan! Mycket bättre än att bara slänge det, då har jag hellre kvar det själv :) Jag har tillochmed gått på min skosamling här hemma, eftersom jag aldrig använder dom längre så har jag börjat ge efter. Har två par som jag varierar mellan om vi går ut eller så, men de glittriga, rosa och sådär går liksom bort lite numera... tyvärr ;)
 
Jaja jag åkte därefter till Goodie och grejade med honom, det blev en dusch för honom där jag skrubbade ben och försökte massera kroppen. Men han var ganska vild så jag fick ge med mig tillslut och gick istället en sväng i ridhuset. Vi gick över lite bommar och sådär, vilket han tyckte var väldigt spännande... Han passade också på att stressa upp sig över det stora fönstrena i ridhuset - de var tydligen livsfarliga idag?
Hade Lucky kunnat prata så hade hon sagt till Goodie "Men nu får du väl ändå ta och ge dig din tönt, jag är 100 gånger mindre än dig och jag ser tillochmed att de är helt ofarliga..."
 
Efter jag var klar hos min prins åkte jag till min lillprins och prinsessa, pysslade om där och hade besultat mig för tidigare under dagen att tömköra var det bästa att göra idag. 4 dagars ridning i rad känns väl mycket faktiskt, men att bryta med en promenad ute och tömkörning kändes väldigt bra och så fin hon var den lilla prinsessan! Åh, det är så kul att se hur hon utvecklas och den hästen alltså - jag tycker om henne så mycket!
Vi tränade på att galoppera på frammåt på långsidor och stora volter och sedan korta upp sig och komma in på mindre volter. Här har jag för ett tag nu sagt att det är helt okej att tappa lite kvalité i galoppen. Hon har så himla fin och stor galopp så hon behöver lära sig hur hon ska sätta ner hovarna först, och hon börjar förstå nu! Om några veckor kommer hon göra detdär i sömnen :)
Dessutom har hon börjat komma på hur man gör mellantrav nu också, liiite hastigt än men snart så! Det blir också lite vingligt och jag låter henne medvetet bli lite lång, som sagt så gillar jag hellre att leka fram nya saker än att krama ut en tandkrämstub liksom. Om ni hade sett hur stolt Sheeba blev när jag sprang fram och gav henne en kram vid sista längningen, då hade man förstått hur glad jag är nu också... Det är så skönt att se att de förstår när de varit duktiga och jag gillar när hästarna för självförtroende nog att känna själva att de är bra. Det ska liksom alltid vara roligt att jobba och göra svåra saker :)
 
Avlsutade kvällen med en lång mysstund med först Sheeba, pysslade om och gjorde henne extra fin inför imorgon och dessutom spenderade jag en bra stund inne hos Fonzie och myste med honom också. Han struntar alltid i allt som har med mat att göra såfort man kommer och vill umgås, han står gärna och nosar och undersöker saker i flera timmar. Igår sov han i min famn medans jag kliade honom i pannluggen...
Dessa fina djur alltså, det är få saker man kan bli så glad av...
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >