Måndag!
Ännu en ny vecka... Godmorgon föresten! :)
Hoppas ni haft en fantastiskt härlig påsk, den är ju faktiskt inte helt slut än heller... Var det några av er som var och kikade finalen igår? Vad avundsjuk jag är på er isåfall, stod och mockade med finalen på i mobilen haha. Men jösses vad fint Fonzie och sheeba fick det i sina boxar. De båda är ganska grisiga men igår fick dom grundligt rengjorda boxar iallafall ;)
Satt även och lyssnade när jag red Sheeba en stund, jag tänkte det skulle göra att vi hade samma känsla som dom i finalen i GBG hade... Men nja, Sheeba var jättetittig och jag fick vara glad att jag kunde trava och galoppera ett par varv längst ner i ridhuset. Så jag avslutade när hon var med mig och inte lät sig distraheras av annat, hon är väldigt känslig för nya saker där de liksom inte ska vara och det har varit mycket sådant det senaste. När vi var iväg var det en helt annan sak... Jag gissar att hon kommer bli typiskt en sådan häst som är "görsnäll" att ha med sig på tävling och träning, medans hemma är hon mer uppmärksam på saker som är nya som "inte ska vara där". Många hästar som har det så iochförsig, Goodie hör definitivt dit... Får hoppas hon lugnat sig lite tills idag, om inte annat kan jag ju faktiskt ta med henne in till ridhuset några dagar denna veckan. För vi har en del styrning vi behöver träna på tills på söndag, haha. Den är liksom inte helt befäst än... Kommer också börja träna mer på kvartslinjen nu har jag tänkt, vi har tränat mycket basic bara, som framåtbjudning och sådär. Men nu är det dags att gå vidare känner jag och börja kräva mer att hon går både helt rakt men också att hon kan forma sig när jag ber om det. Dethär med att forma sig har annars fungerat mycket bättre sedan hon sattes igång igen. Innan vilan hade inte riktigt poletten trillat ner, men det är mycket bättre nu! Men ibland glömmer hon av sig lite, och ibland formar hon sig fint i innersidan men så tappar hon iväg ytter helt istället - det är så mycket att hålla iordning på när man är liten! Men med tanke på hur lite hon ändå är riden så gör hon ju fantastiska framsteg tycker jag, och det är ju det man får tänka på istället för att skynda sig att befästa allt... Men vad roligt det ska bli att komma ut, har dock lite svårt att bestämma mig vart vi ska åka och vilken klass jag tror passar oss bäst.. LB:1 eller LB:2? Hon är väl egentligen ingen häst som jag skulle ha särskilt ont av att rida på kort bana så, men det är lite annat jag funderar över. För nu finns det faktiskt platser på två olika tävlingar och båda har sina för och nackdelar, jag får fundera några timmar till iaf! Men det lutar åt att det ändå blir Ulricehamn nu faktiskt, det är dock "bara" en pay&ride, den andra är ju faktiskt en klubbtävling ;) Men med tanke på att det är staket och tävlingsatmosfären jag vill att hon ska vänja sig vid så spelar ju inte det någon roll alls egentligen... Ja, jag får fundera en stund som sagt :)
 
Goodie hade ju sin "vilodag" igår men såg att han motionerade en del i hagen där en stund. Tur att han aldrig lyckades dra med sina kompisar jämte för det gjorde att han tröttnade ganska fort.
Men nu ska jag vila lite innan det blir stallet igen, har lunchfodringen idag (inte igår utan då tog jag in såg jag på morgonen efter jag hade skrivit igår) så får se hur jag löser allt detta. Skulle behöva ha fixat de små innan det nämligen. Jaja, vi hörs lite senare! :)
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >