NAF fodertillskott
Som jag skrev igår har jag blivit lite intresserad av märket NAF och deras produkter. De säljer fodertillskott för hästar och har många års erfarenhet inom detta, de verkar dock vara betydligt störra i tex England än vad de är i Sverige än sålänge...
Jag har länge letat efter något tillskott att ge Goodie som innehåller Glukosamin, MSM, eller Hyarulonsyra just för hans leder och sådant. Goodie är ju trotsallt en högt presterande, äldre häst och jag hoppas ju såklart han ska kunna gå på denna nivå ett par år till. Därför vill jag ju göra allt för att göra detta möjligt.
Nu är det ju ett stort problem att det mesta då numera är karens på innan tävling (det finns en del undantag) men då hittade jag en variant som jag tror kommer kunna passa oss!
 
"Superflex har rätta kombinationen, ett vetenskapligt balanserat förhållande av lättabsorberande Glukosamin, Kondroitin, högsta kvalitet MSM och Hyaluronsyra. Den har även extra fördelarna av kraftfulla antioxidanter, exklusivt utformade att hantera överskottet av toxin som uppstår kring leden. Den innehåller en perfekt balans av optimerade näringsämnen, utvecklade under tjugofem års arbete med sunda och friska hästar."
Detta tillskott är det i Sverige faktiskt 96h karenstid på, däremot har FEI ingen karens på det. Men min tanke är då att komplettera under tävlingssäsongen med denna istället någon vecka innan tävling:
"Joint Flex innehåller en unik kombination av viktiga stödjande näringsämnen såsom MSM och kondroitin, speciellt utvecklad för den Skandinaviska marknaden. Den innehållande en unik blandning av naturliga antioxidanter och alger (bla grönläppad mussla) som gör att Joint Flex är ett kraftfullt alternativt stöd för hälsosamma leder och prestation."
Denna är istället helt karensfri, men ändå lite liknande den andra så då blir det inte att jag behöver göra uppehåll helt med tillskott under tävlingsveckor...
 
Jag har hittat många intressanta produkter från denna tillverkaren:
 
Devils relief - Djävulsklo och MSM är några av ingredienserna i denna, vilket också är bra för äldre hästar för deras leder. (Men djävulsklo sägs också ha en smärtlindrande och antiinflammatorisk effekt.)
Denna är då istället 14 dagars karens på
 
Magic innehåller magnesium och specifika örter som är kända för att ge
muskelavslapp-ning, koncentration och självförtroende.
48h karens i sverige 0h FEI
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Respirator "Den unika blandningen av näringsämnen som fås via Respirator stödjer slemhinnornas immunsystem inom andningsorganet. Detta stödjer även den känsliga lungvävnaden. Respirator rekommenderas till alla hästar som visar tecken på nedsatt lungfunktion orsakad av mögelsporer, luftburna allergener, pollen och damm. Den kan också användas där nära kontakt med andra hästar visar respiratorisk stress. När hastighet räknas, ger den kraftfulla Respirator Boost, den ultimata blandningen av näringsämnen för respiratorisk skydd och rensar luftvägarna för optimal absorption. Riktat immunstöd maximerar effekten av Respirator Boost via eteriska oljor av eukalyptus och kryddnejlika, som underlättar naturlig rensning av luftvägarna." Sverige 48h FEI 0h
 
 
Det finns massvis med intressanta tillskott som man kan läsa mer om på deras hemsida och vill man beställa eller köpa så finns det blandannat i MyOne butikerna och i deras webshop och det bästa av allt är att när jag kikat runt på dessa tillskott så ligger faktiskt dessa helt okej i pris!
(Superflex fanns nu också att köpa för halva priset om man köpte en liter, jag lyckades pricka in rätt dag att åka och köpa det för första gången iaf... ;) Såg att åtminstone Boråsbutiken och Göteborg hade detta erbjudande iaf, för den som också vill prova! )
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >