Söndag.
Det var nog inte riktigt min dag igår tror jag, allting tog massa extra tid som jag inte riktigt hade räknat med... Det var dessutom en häst i stallet som fick akut fång, vilket jag aldrig någonsin varit med om innan och vill helst inte vara det igen heller för jösses vad det gjorde ont i mig att se hur ont den hade... :(
Jag satt upp och red ett pass på Goodie iaf, på kandar faktiskt för första gången på 6 månader. Får väl berätta mer om allt detta senare, men han blev riktigt jobbig faktiskt! Han vart så taggad att jag inte kunde trava av honom normalt tillslut ens...
När jag äntligen kom iväg till andra stallet så hade båda hästarna skadat sig i hagen, gissar att de fått varsin spark. Fonzie var nog dock värst, Sheeba hoppas jag verkligen är helt bra idag. Tror faktiskt hon ska vara okej, men jag ville inte chansa igår... Hon ömmade iaf inget, Fonzie däremot hade lite ont men behandlade en stund med Pharmalighten och innan jag åkt hem så tyckte jag faktiskt svullnaden gått ner, får kika på honom också idag när jag åker dit. Sheeba såg redan helt bra ut efter behandlingen så hoppas det håller i sig även idag. Tänkte faktiskt åka till dom två först tror jag... fast jag har ju faktiskt lunchfodringen idag så det kanske är dumt då,jag får se hur jag gör då ;) Tur jag kom på det nu iaf!
Sheeba ska förhoppningsvis ridas idag, vi ska börja träna lite programdelar tänkte jag. Vi har tränat en hel del på uppridningar och galoppfattningar efter hörnet nu det senaste, men det är ju en del annat med i LB också så ;)
Goodie ska få en promenad idag, det är han värd efter 3 dagars "trimmande", ska försöka ge honom lugnare promenader eller skrittturer såhär var 3-4de dag ungefär... För att bygga upp honom lite långsamt igen.
 Usch vad tråkigt med både fång och sparkskador! :-/ DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >