Torsdag!
Godmorgon på er!
Plötsligt fick jag en helt ledig dag här framför mig, vad härligt!
Ska åka till Goodie först, eller om jag kanske åker och hämtar Sheeba och tar med mig henne in till ridhuset kanske? Vilket fall så måste Sheeba ridas idag, Goodie ska röra på sig. Men det blir nog en promenad bara...
Tycker det är bra att åka iväg och miljöträna de unga hästarna i lite andra ridhus ibland, det behöver inte alltid vara när det "gäller" så att säga. Men tävlingar och träningar, det är så mycket annat då ändå...
Jag tror dock hon kommer sköta sig riktigt bra faktiskt, det kommer såklart vara spännande då det var länge sedan sist men hon brukar börja fokusera på mig såfort jag ber henne börja jobba så.
När det är tävling är det ju dock en del annat att titta på som staket och domare osv, så det blir kanske lite annorlunda. Men det är ju nästa grej att träna på, på söndag! Påtal om söndag måste jag lära mig det nya LB:2 programmet, eftersom jag tillslut anmälde mig till det trots allt.
 
Nej, men nu ska jag röra på mig och göra klart en del här hemma så hörs vi lite senare!
 
 
 
 
 Caroline

Spännande Jenny! Är det en Pay 'n' ride eller en "riktig" tävling? I vilket fall kommer ni klara det galant och jag är säker på att hur procenten än faller ut kommer du göra tävlingsdagen till en positiv upplevelse för Sheeba!

Svar: Vad du är go! Jag hoppas verkligen det :D Det är en Pay&ride bara, men det ska bli jättekul tycker jag! Bra träning :)
JennyM Dressyr DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >