Godmorgon!
Man ska aldrig börja dagen med usch, men idag är en sådan dag... Men jag ska i vanlig ordning tänka bort den negativa tonen och försöka pallra mig upp!
Egentligen behöver jag åka till stallet nu för att hinna allt, men jag sitter liksom i det läget att jag skulle behöva bara en förmiddag med liiite sömn och få kanske 2-3 timmar av sådan sömn som får mig lite piggare igen. Dethär med att gå upp utan att ha fått sova eller kanske ha fått sova men bara någon timma (då förmodligen utan djupsömn med tanke på min utredning..) är pest! Det är plågsamt påriktigt... Meeen, det gäller att inte fokusera på att alla muskler i kroppen arbetar mot en utan då tänker jag mig in i känslan av något som får mig extra glad - tex när man står och gör iordning en mysig Sheeba som lägger huvudet i famnen på en, att man längtar efter det. Det är många gånger det faktiskt ändå går då, eller nej, det går faktiskt varje dag - jag kan inte förklara exakt hur egentligen men jag misstänker att det är en del envishet och en viss del förnekelse eller något?  ;)
 
Jaja, jag har iaf två hästar att motionera och idag vill faktiskt min sambo att vi ska hitta på något. Man får ju försöka offra sig när han ändå tagit sig tid att styra ihop något roligt, men det är ju svårt... Det blir ju liksom färre timmar i stallet som man "offrar" haha. Man är ju lite skadad...
Nej men jag överlever nog en dag, det är bara att försöka bli klar i tid så man har en stund över av dagen. Tänkte också skriva ett inlägg om gårdagens pass med hästarna, iaf lite kort och om ett "litet" mål med denna sommar, har en del spännande på gång trotsallt!
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >